Gebo Academy

Gebo Academy, de beste opleidingen voor chauffeurs!
Wilt u zich ontwikkelen op het gebied van het besturen van een touringcar? Dan zit u goed bij de Gebo Academy! De Gebo Academy verzorgt verschillende opleidingen en cursussen voor touringcarchauffeurs. U kunt hierbij aan diverse dingen denken: niet alleen voor een complete opleiding tot touringcarchauffeur, maar ook voor nascholingscursussen voor Code 95 bent u bij de Gebo Academy aan het juiste adres.

Waarom u dan precies bij de Gebo Academy moet zijn? Dat komt door verschillende dingen. De opleidingen en cursussen van de Gebo Academy zijn altijd van hoge kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. De cursussen worden gegeven door ervaren instructeur en zijn CCV gecertificeerd. Bovendien zijn de cursussen en opleidingen specifiek gericht op het vak.

Opleiding tot touringcarchauffeur
Het doel van onze Gebo Academy is uiteraard om mensen op te leiden tot touringcarchauffeur. Vervolgens willen wij deze mensen een part- of fulltime contract aanbieden bij Gebo Tours. Jaarlijks organiseren wij in het najaar zogenoemde chauffeurswervingsdagen. Hiermee willen wij potentiële chauffeurs enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij de Gebo Academy om vervolgens chauffeur bij ons te worden.

Nascholingscursussen Code 95

Interesse in (één van de cursussen van) de Gebo Academy? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan telefonisch (0529-469654) of per mail (info@geboacademy.nl).