Bus huren Amersfoort

Geniet van een voordelig uitje naar Amersfoort met Gebo Tours!

Amersfoort is een stad met vele mogelijkheden waar altijd wel iets te doen is. Er zijn dan ook genoeg redenen om een bus te huren naar Amersfoort. Bent u op zoek naar een bus voor uw uitje naar Amersfoort? Dan bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres! Gebo Tours verzorgt namelijk niet alleen het vervoer voor uw uitje naar Amersfoort, maar neemt ook nog eens de hele organisatie van uw reis in handen. Hieronder vertellen we u wat Amersfoort allemaal te bieden heeft.

Bezienswaardigheden in Amersfoort

Zo zijn alleen de bezienswaardigheden in Amersfoort al de moeite waard om een bus te huren richting deze mooie stad. Met een aantal prachtige gebouwen, zoals de Koppelpoort, Museum Flehite, de Kamperbinnenpoort en het Mondriaanhuis hoeven cultuurliefhebbers zich geen moment te vervelen tijdens het uitje naar Amersfoort. Daarnaast kunt u voor bezienswaardigheden in Amersfoort ook terecht bij bijvoorbeeld het Belgenmonument of de Kunsthal KAdE.

Ook voor een schoolreis kunt u een bus huren naar Amersfoort

Gaat u wellicht met een groep kinderen op pad en doet u zodoende liever iets actiefs? Dan is Dierenpark Amersfoort een echte aanrader. Laat de kinderen genieten van een leerzame speurtocht en ontmoet alle bijzondere dieren die het park rijk is. Zo treft u bij dit uitje in Amersfoort onder anderen tijgers, pinguïns, apen en nog veel meer leuke dieren aan. Dierenpark Amersfoort is ideaal voor een schoolreisje en wij regelen er dan ook graag een arrangement omheen voor u!

Het is ook mogelijk om gezellig met uw vrienden een uitje naar Amersfoort te plannen. Een leuke locatie om in dat geval heen te gaan is Stadsbrouwerij De Drie Ringen, waar u een rondleiding kunt verwachten en (op afspraak) uiteraard ook voor een bierproeverij kunt kiezen. Heeft u na de bierproeverij nog niet genoeg gehad van het bier? Dan is De Hof, het grootste plein van Amersfoort, een gezellige plek om heen te gaan. Met de vele uitgaansgelegenheden en terrasjes, die met mooi weer lekker vol zitten, is dit een meer dan goede reden om een bus te huren naar Amersfoort.

Vaar door de Amersfoortse grachtjes en leer de stad kennen!

Bent u van plan om tussen 1 mei en 31 oktober een bus te huren naar Amersfoort? Dan is het ook mogelijk om tijdens uw uitje naar Amersfoort met 14 tot 44 personen door de mooie grachtjes van Amersfoort te varen. In drie kwartier leert u met behulp van een schipper en een gids de stad wat beter kennen. Wilt u nou liever zelf varen? Dan is het ook mogelijk om een eigen bootje te huren!

Naast het feit dat Gebo Tours er een zorgeloos en onvergetelijk uitje voor jullie van wil maken, is het voor ons ook belangrijk dat het betaalbaar blijft. Daarom streven wij dan ook naar de meest voordelige tarieven, zodat iedereen – ongeacht het inkomen – een leuk uitje in Amersfoort kan houden. De prijs van het retourtje met de bus hangt van een aantal variabelen af. Zo zijn onder meer het aantal te vervoeren personen, het aantal te rijden kilometers en de periode van reizen hierin factoren om rekening mee te houden.

Bus huren naar Amersfoort? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wilt u ook praktisch en voordelig reizen en zodoende gebruikmaken van de diensten van Gebo Tours voor uw uitje naar Amersfoort? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u eerst nog vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met Gebo Tours op te nemen. We staan altijd klaar om u van de belangrijkste informatie te voorzien.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen