Bus huren Amsterdam

De leukste uitjes naar Amsterdam boekt u bij Gebo Tours!

Staat er voor u een uitje naar Amsterdam op de agenda? Maar zit u nog te dubben over het vervoer richting de hoofdstad? Dan hebben wij de oplossing voor u! U kunt bij Gebo Tours een bus huren om naar Amsterdam te gaan. Wij brengen u dan niet alleen van A naar B, maar regelen ook nog eens de organisatie rondom de busreis naar Amsterdam om de hele dag tot een goed einde te brengen.

Wat te doen in Amsterdam?

Of u nu met vrienden, uw klas, familie of met uw collega’s richting Amsterdam wilt; met Gebo Tours is het allemaal mogelijk. We hebben voor allerlei gezelschappen voldoende ruimte om iedereen te vervoeren en dat doen onze chauffeurs dan ook graag. Bovendien hebben we voor iedere groep verschillende leuke locaties geselecteerd om heen te gaan, zodat u gegarandeerd een tof dagje uit hebt.

Leuke uitjes in Amsterdam

Gaat u een dagje weg met uw familie of vrienden? Dan is een rondvaart in Amsterdam in combinatie met een bezoek aan het Rijksmuseum zeker een aanrader! U bent verzekerd van een rondvaart van 75 minuten door het mooie Amsterdam en bovendien zit de entree van het Rijksmuseum bij het arrangement inbegrepen. Daarnaast is het arrangement inclusief koffie met gebak, een warme drank met macaron en een heerlijk driegangendiner. Wilt u misschien juist heel iets anders dan dat u gewend bent? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om een dagje te vertoeven bij Aspergeboerderij Sandur.

Schoolreizen

Maar ook met uw leerlingen kunt u heerlijk vertoeven in Amsterdam. Er zijn namelijk voldoende mogelijkheden waar u met de klas heen kunt gaan. Een voorbeeld van zo’n locatie is This Is Holland. Hier kan de hele klas genieten van een 5D vliegreis over vele bijzondere Nederlandse plekken en daarnaast is het ook nog eens leerzaam. De kinderen maken kennis met de rijke water- en ontstaansgeschiedenis van ons land.

Een andere leuke optie voor een schoolreis in Amsterdam is een bezoekje aan het Muiderslot. In dit oudste en stoerste kasteel van Nederland wanen de leerlingen zich voor één dag ridder of jonkvrouw. Bovendien steken ze er nog wat van op ook, want de kinderen maken kennis met de Middeleeuwen. Spellen zoals touwtrekken en steltlopen, een reis door de Riddertijd en een interactieve theatervoorstelling over de valkerij zorgen ervoor dat de kids zich geen moment hoeven te vervelen. Bent u bang dat de kinderen honger krijgen? Dat is geen probleem, want u kunt het gemak vergroten door een lunchpakket aan het arrangement toe te voegen.

De voordelen van reizen met Gebo Tours

Er zijn tal van redenen om juist voor Gebo Tours te kiezen wanneer u een busreis naar Amsterdam wilt maken. Zoals gezegd vervoeren we uw groep niet alleen van vertrekplaats naar bestemming en weer terug, maar nemen we ook nog eens de hele organisatie op ons. Met een scala aan ervaren chauffeurs kunnen we oriënteren welke van deze chauffeurs het beste bij uw groep past, zodat u in hem of haar een perfecte reisleider heeft. Wilt u een broodje, koffie met gebak of iets anders bij het arrangement inbegrepen? Geen probleem! Geef het van tevoren aan en wij zullen ervoor zorgen dat het u in Amsterdam aan niets ontbreekt!

Bus huren naar Amsterdam? Neem vandaag nog contact op!

Wilt u ook de voordelen ervaren van een busreis naar Amsterdam met Gebo Tours? Dan kunt u vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen! Heeft u nog andere vragen omtrent het vervoer of de andere diensten die Gebo Tours voor u uitvoert? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan hopen we u snel met voordelige tarieven van een heerlijk dagje uit te voorzien!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen