Bus huren Arnhem

Wat te doen in Arnhem? Gebo Tours zet de opties voor een uitje naar Arnhem op een rij!

Heeft u in uw hoofd om met een groep een uitje naar Arnhem te plannen, maar vindt u het lastig om vervoer te regelen? Dan heeft Gebo Tours de oplossing voor u! Bij ons kunt u een bus huren naar Arnhem voor uw hele groep, zodat er geen auto’s nodig zijn en u onbezorgd kunt genieten van het bruisende centrum, de drukke winkelstraten of de fraaiste bezienswaardigheden in Arnhem! Wij leggen graag aan u voor wat u zoals kunt doen in deze Gelderse stad.

Kijk uw ogen uit bij Burgers Zoo

Er is van alles te doen in Arnhem en zodoende kunt u dan ook met verschillende groepen heen gaan. Of u nu met uw vrienden, familie of misschien wel met uw bedrijf bent; Gebo Tours heeft de leukste tips voor een uitje in Arnhem. Zo ook voor als u bijvoorbeeld met uw klas naar Arnhem gaat voor een schoolreis, want daar leent de Burgers Zoo zich uitstekend voor. Ontmoet de vele stoere dieren en geniet van alles wat het park zo mooi maakt. Bang voor regen? Dat hoeft niet! Met de verschillende overdekte speeltuinen en attracties wordt het ook dan een schoolreis om niet snel te vergeten.

Bezienswaardigheden in Arnhem

Gaat u een bus huren naar Arnhem met een groep die veel weg heeft met cultuur? Dan raden wij de vele bezienswaardigheden in Arnhem aan. Deze zijn niet op één hand te tellen en we lichten er dan ook graag een paar voor u uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Nederlands Openluchtmuseum of het Arnhems Oorlogsmuseum? Of geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Eusebiuskerk! Andere bijzondere bezienswaardigheden in Arnhem zijn onder meer De Koepelkerk en Het Duivelshuis.

Ook met vrienden is er genoeg vermaak in Arnhem. Bent u bijvoorbeeld voetbalfan en zou u graag eens een wedstrijdje in de Eredivisie bezoeken? Dan kunt u een bus huren naar Arnhem om met een groep naar het Gelredome te gaan, waar Vitesse haar thuiswedstrijden speelt. Voetbal is trouwens niet het enige waarvoor het Gelredome dient. U kunt er namelijk ook met uw vrienden heen gaan voor een concert! Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan het winkelcentrum van Arnhem en wanneer u de avond gezellig afsluit met een borrel op de Korenmarkt heeft u een uitje in Arnhem om de vingers bij af te likken.

Gebo Tours neemt ook de organisatie in handen

Een groot bijkomend voordeel aan een bus huren naar Arnhem bij Gebo Tours is dat het niet enkel bij vervoer blijft. Gebo Tours neemt namelijk ook nog eens de organisatie van de reis op zich, waardoor u zorgeloos kunt uitkijken naar uw groepsuitje naar Arnhem! We regelen bijvoorbeeld de tickets voor de locatie waar u en uw gezelschap heen wilt en op sommige locaties bieden wij ook nog eens arrangementen aan, zodat het u aan niets ontbreekt tijdens uw uitje naar Arnhem. Daar komt bij dat wij ook nog eens altijd streven naar scherpe tarieven, omdat wij voor iedereen een betaalbaar dagje uit willen kunnen organiseren.

Interesse in een uitje naar Arnhem? Vraag snel een offerte aan of neem contact op!

Bent u door alle bovenstaande voorbeelden en voordelen geïnteresseerd geraakt in een uitje naar Arnhem, georganiseerd door Gebo Tours? Handel dan snel en vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een bus te huren naar Arnhem! Heeft u eerst nog een vraag over één van de locaties, het vervoer of iets anders? Neem dan vooral contact met ons op. Op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur zit er altijd wel iemand klaar die u kan helpen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen