Busverhuur basisschool

Busverhuur basisschool

Bent u op zoek naar een betrouwbare busverhuur voor uw basisschool? Met Gebo Tours organiseert u niet alleen de busverhuur, maar ook de rest van de reis. Een dagje uit met de hele basisschool of enkele groepen daarvan is vaak het hoogtepunt van het jaar voor de kinderen. Alles moet daarom goed georganiseerd en veilig verlopen. Onze chauffeurs hebben jarenlang ervaring en weten precies wat dit tot het perfecte uitje maakt.

Veilig van A naar B

Gebo Tours regelt de complete tour van A naar B onder veilige omstandigheden. Onze chauffeurs zijn niet alleen de bestuurders van de bus, maar fungeren ook als reisleiding voor uw schoolreisje of dagje uit. Zij kennen alle leuke plekken van Nederland en weten u op correcte wijze te woord te staan over alle interessante bezienswaardigheden. Waar u ook naartoe gaat, wij vinden een passende chauffeur die aansluit bij uw groep en u goed kan begeleiden.

Allerlei leuke uitjes mogelijk

Onze busverhuur voor basisscholen verspreid zich door heel Nederland. Wij zijn actief in iedere provincie en kennen alle leuke attractieparken, interessante musea en meer om een volledige dag vermaak te kunnen bieden. Denk aan De Efteling, Hellendoorn, De Julianatoren of Het Dolfinarium. Er zijn ontzettend veel leuke plekken waarnaar u met Gebo Tours op pad kunt.

Busverhuur basisschool op maat

De busverhuur voor de bassischool wordt volledig op maat verzorgd. Dat betekent onder meer dat wij ook een volledig weekend beschikbaar zijn, voor wanneer groep 8 bijvoorbeeld op kamp gaat. Op basis van uw wensen doen wij u een passend voorstel en vanuit daar kunnen wij ook diverse andere onderdelen organiseren. Dit kunnen bijvoorbeeld dagtrips zijn naar pretparken of musea in de omgeving van uw bestemming.
Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat we op basis van de gewenste maximale uitgaven een passend programma organiseren. Zo kunt u optimaal genieten van een dagje uit met een volledig verzorgde busverhuur voor de bassischool.

Reserveer uw busverhuur voor de basisschool

Heeft u al in gedachten welke uitjes passen bij uw dagje uit? Of wilt u nog advies? Via dit formulier kunt u alle wensen invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen