Bus huren Brabant

Wilt u binnenkort een bus huren naar Brabant voor een gezellig uitje met familie of vrienden? Dan bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres. Gebo Tours zorgt niet alleen voor uw vervoer van A naar B en weer terug, maar neemt ook graag de gehele organisatie van uw reis in handen. Zo regelen we de tickets voor de locaties waar u en uw gezelschap graag heen willen en bieden we daarbij vaak ook nog arrangementen aan. Zo kunt u het uitje compleet zorgeloos in gaan en meemaken!

Wat te doen in Brabant?

Ook voor tips voor de leukste locaties in Brabant zit u goed bij Gebo Tours. Afhankelijk van de groep waarmee u een bus wilt huren in Brabant – vrienden, familie, uw klas of collega’s bijvoorbeeld – weten we geschikte locaties. Wilt u bijvoorbeeld met uw klas op schoolreis? Dan is een uitje naar De Efteling in Kaatsheuvel een leuk idee! Met de vele attracties en shows die De Efteling biedt, is het een paradijs voor kinderen. Er is van alles te doen, zodat ze zich de hele dag door opperbest vermaken. Bij de opties in ons arrangement zitten onder andere snacks, friet en een waterijsje. Leg het van tevoren vast en wij zorgen ervoor dat het allemaal wordt geregeld!

Meer uitjes in Brabant

Niet alleen voor kinderen, maar ook voor wat oudere mensen zijn er veel leuke uitjes in Brabant. Zo kunt u in Oosterhout het Bakkerijmuseum bezoeken. Geniet van de heerlijke geuren en bekijk het grote aantal bakkerijbenodigdheden die worden tentoongesteld. Bovendien kunt u zelf creatief aan de slag gaan in de nostalgische omgeving! Een andere mogelijkheid is om te gaan voor de groepsdagtocht ‘Varen en Schrobbelèr’. Hier geniet u eerst van een leuke vaartocht door Brabant, waarna u vervolgens deel kunt nemen aan een interessante excursie bij Schrobbelèr!

Fan van historie? Dan is een bezoek aan een ‘Brabantse kluis’, oftewel klooster, aan te raden. De kluis is zeer uniek, want u vindt er een herberg, een boerderij én een klooster. Vanuit het restaurant kijkt u uit op de kalfjes en in de tuin van het klooster kunt u een heuse Maria-grot bezoeken. Een alternatief is een schitterende tocht naar Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Hier wordt u heengebracht door een prachtige verwarmde trein! Liever een groot landhuis bezoeken? Dat kan in Haps! Op Landhuis De Aalshof wordt u tijdens een gezellige ochtend op de hoogte gebracht van allerlei leuke kip- en eiweetjes.

Boek uw groepsuitje bij Gebo Tours!

Het grote voordeel aan het reizen met Gebo Tours is dat u niet alleen vervoer heeft met uw complete gezelschap, maar dat ook de organisatie u volledig uit handen wordt genomen. Lekker genieten van uw comfortabele dagje uit, terwijl wij ervoor zorgen dat alles veilig en vlekkeloos verloopt. We regelen de tickets en eventuele arrangementen voor uw groep en helpen u bij alles wat u maar wilt. Geef van tevoren aan wat u graag wilt toevoegen aan uw reis en vervolgens kunnen we altijd bespreken wat er allemaal mogelijk is.

Zin in een groepsreis naar Brabant? Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat de kosten zijn om een bus te huren naar Brabant? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Gebo Tours en profiteer van de meest voordelige tarieven. Meer informatie nodig over bepaalde uitjes? Of heeft u opmerkingen of verbeteringen voor Gebo Tours? Neem dan vooral contact met ons op. Samen kunnen we regelen dat u een zorgeloze dag beleeft met uw vrienden, klas, collega’s of familie!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen