Bus huren Breda

Bus huren naar Breda met Gebo Tours voor de leukste uitjes!

Heeft u binnenkort een uitje naar Breda op de planning staan en bent u naarstig op zoek naar vervoer omdat u met een grote groep bent? Dan is er maar één oplossing: Gebo Tours! Of u nu met uw familie, vrienden, schoolklas of een ander gezelschap gaat; we kunnen iedereen vervoeren. Er zijn dan ook voldoende redenen om een bus te uren als u naar Breda wilt gaan. Lees snel verder om er achter te komen wat Breda zoal te bieden heeft!

Geniet van de vele mogelijkheden in het bruisende centrum

Wilt u bijvoorbeeld met uw vriendengroep op stap en is niemand van plan om te gaan rijden? Dat snappen we en daarom helpen wij u ook graag met een uitje naar Breda! Er is van alles te doen wanneer u met uw vrienden besluit om een uitje naar Breda te plannen. Neem alleen al het gezellige centrum waar u heerlijk met zijn allen de winkelstraten kunt ontdekken of een drankje kunt doen.

Wilt u het echt bont maken? Dan kunt u altijd nog met carnaval richting Breda gaan. Tijdens dit evenement verandert de hele stad voor een paar dagen in Kielegat en weet u zeker dat u de dag erna een kater hebt. Ideaal dus om tijdens carnaval een bus te huren naar Breda, zodat u zich niet meer hoeft te bekommeren over het vervoer.

Ontdek de fraaie bezienswaardigheden die Breda rijk is

Doet u het liever wat rustiger aan? Dan kunt u altijd nog bezienswaardigheden spotten in Breda. De echte cultuurliefhebbers komt aan hun trekken in deze stad, die veel mooie en historische gebouwen bezit. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Stedelijk Museum, de Grote Kerk of het Miniaturenmuseum? Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer redenen om een bus te huren naar Breda om culturele activiteiten te ondernemen.

Ook voor bijvoorbeeld een schoolreis of kinderfeestje is vervoer via Gebo Tours aan te raden. Er zijn veel gelegenheden in deze stad waar de kinderen zich opperbest vermaken. Cross Jumps Breda is bijvoorbeeld een speelparadijs voor kinderen met een scala aan aaneengesloten trampolines en gaat u naar Monkeytown, dan komt u terecht bij een indoorspeeltuin met klim- en klautertoestellen voor kinderen tot en met 12 jaar. Kabonk is een speeltuin van liefst 3300 vierkante meter met zeven verdiepingen en wilt u liever naar buiten? Dan is Park Valkenburg een mooie locatie waar de kids al hun energie kwijt kunnen.

Gebo Tours neemt ook de organisatie graag in handen

Zoals u leest zijn er tal van redenen om een bus te huren naar Breda met een grote groep. Een bijkomstigheid waar u misschien nog wel blijer van wordt, is dat Gebo Tours niet alleen het vervoer maar ook alles er omheen regelt. De tickets, arrangementen op locaties en dergelijken; u vraagt het en wij regelen het, zodat u volledig ontzorgd kunt toeleven naar uw dagje uit. Met touringcars voor tot wel negentig personen is bovendien geen groep te groot voor ons om te vervoeren. Bovendien streven we er met onze scherpe tarieven naar om het uitje naar Breda voor iedereen betaalbaar te maken.

Contact Gebo Tours om een bus te huren naar Breda!

Wilt u genieten van de voordelen die gepaard gaan met een uitje naar Breda met Gebo Tours? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan om er zeker van te zijn dat u vervoer heeft voor uw groepsreis richting Brabant! Als u nog vragen heeft over de reis, over mogelijke locaties of wellicht iets anders, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u daarmee kunnen helpen. Van maandag tot en met vrijdag staat onze klantenservice voor u paraat.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen