Bus huren Den Bosch

Maak van uw dagje uit een succes met Gebo Tours

Heeft u een uitje naar Den Bosch in de agenda staan, maar geen zin of tijd om alles zelf van A tot Z te regelen? Dan helpt Gebo Tours u daar graag bij! Wij zorgen dat u met behulp van één van onze prachtige bussen op de plaats van bestemming en weer terug komt en als klap op de vuurpijl helpen wij ook nog eens met het organiseren van alles eromheen. Dan kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van het uitje in Den Bosch met uw vrienden, familie, collega’s of misschien wel schoolklas.

Uitjes in Den Bosch

Er is van alles te doen in de hoofdstad van Noord-Brabant en zodoende is er dan ook alle reden voor om een keer een bus te huren naar Den Bosch. Eén van de dingen waar Den Bosch misschien wel het meest bekend om staat is carnaval. De stad verandert een paar dagen in Oeteldonk en we kunnen ons voorstellen dat er tijdens dat feestje niemand als Bob wil fungeren. Vandaar dat het een goede optie is om in dat geval een bus te huren, zodat u gezellig met zijn allen een drankje kunt doen.

Bezienswaardigheden in Den Bosch; van de St. Janskathedraal tot de Drakenfontein

Maar Den Bosch is natuurlijk veel meer dan alleen maar carnaval. Zo staat ook de Sint Janskathedraal in de stad. Laat u rondleiden in de 73 meter hoge toren door een enthousiaste gids en geniet van de prachtige looks van dit eeuwenoude Rijksmonument. Andere mooie bezienswaardigheden in Den Bosch om een goed stukje cultuur mee te pikken zijn onder anderen de Grote Kerk, het Stadhuis, de Drakenfontein en de Wonderlijke Klim.

Doe-het-zelfactiviteiten voor de energieke mens

Uiteraard zijn er ook allerlei doe-het-zelf activiteiten in Den Bosch waarvoor u een bus kunt huren. Escape City bijvoorbeeld, is als het ware een uitvergrote escape room. U heeft dit keer drie uur de tijd in plaats van één uur en dan gaat het ook nog eens door heel de stad. Een andere mogelijkheid voor een uitje in Den Bosch dat gepaard gaat met de nodige spanning is de Hunted Citygame. Dit spel is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma en zorgt ervoor dat u met en tegen uw vrienden, familie of collega’s strijdt om uit handen te blijven van de ‘jagers’.

Over Gebo Tours

Zoals u leest zijn er genoeg redenen om met een leuke en gezellige groep een bus te huren naar Den Bosch. Of het nu met familie, vrienden, collega’s of anderen zijn; er is voor ieder wat wils. De groepsgrootte maakt daarbij niet uit, want met touringcars voor tot wel 90 personen kunnen we vrijwel iedere groep goed vervoeren. Daarbij doen we dat ook nog eens tegen een scherpe prijs, die vanzelfsprekend wel van een aantal dingen afhangt. Hierbij moet u denken aan het aantal af te leggen kilometers, de tijd die de reis in beslag neemt en het aantal personen dat er meegaat. Echter doen we er alles aan om van het uitje naar Den Bosch met Gebo Tours een betaalbare reis te maken.

Vraag een offerte aan en boek uw uitje naar Den Bosch vandaag nog!

Bent u eruit en weet u waar u heen wilt tijdens de groepsreis richting Den Bosch? Wacht dan niet langer en vraag snel een vrijblijvende offerte aan! Heeft u nog vragen wat betreft de busreizen, eventuele locaties of andere dingen? Dan raden we aan om contact met ons op te nemen. We doen ons best om u zo snel mogelijk van de nodige informatie te voorzien en hopen dat u op den duur – evenveel als wij – geniet van uw uitje naar Den Bosch met Gebo Tours!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen