Bus huren Den Haag

Bus huren naar Den Haag voor de gezelligste dagjes uit!

Bent u op zoek naar een uitje naar Den Haag, maar heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? En zit het u tijdens het kiezen voor een uitje wellicht een beetje dwars dat er ook vervoer moet worden geregeld? Dan hebben wij van Gebo Tours de oplossing voor u! Wij kunnen allerlei groepen met onze luxe touringcars van A naar B vervoeren en weten daarnaast ook nog eens de leukste plekjes in Den Haag uit te kiezen om heen te gaan. Van uitjes met vrienden of familie tot schoolreizen; voor Gebo Tours is niets te gek!

Een cultureel dagje uit

Wilt u bijvoorbeeld een dagje cultuur snuiven in Den Haag? Dan is er voldoende keuze! Neem bijvoorbeeld het Mauritshuis, een museum met allerlei schilderijen uit de Gouden Eeuw. Onder anderen Johannes Vermeer, Jan Steen en Rembrandt van Rijn zijn hier vertegenwoordigd. Maar ook het Kunstmuseum, waar moderne kunst en kunstnijverheid centraal staan, en de belangrijkste nazi-gevangenis Oranjehotel zijn locaties waar cultuurliefhebbers van in hun handen zullen wrijven.

Maak kennis met de stad op de boot, op de fiets of wandelend!

Maar uiteraard zijn cultuuruitjes niet de enige reden om een bus te huren naar Den Haag. Zo kunt u de stad bijvoorbeeld op allerlei verschillende manieren leren kennen. Boek een rondvaart door de grachten, ga op avontuur door de Hofstad middels een leuke wandelroute of geniet op de fiets van alle hoogtepunten van Den Haag.

En als we het toch over bezienswaardigheden in Den Haag hebben, laten we Madurodam dan niet vergeten. In dit themapark komt u al het erfgoed dat Nederland rijk is tegen in miniatuurvorm. Met liefst 338 miniaturen is er van alles te zien in Madurodam; van Klein Amsterdam tot het Haagse Parlementsgebouw en van de Hollandse Kaasmarkt tot de dijken en windmolens.

Bus huren voor een schoolreis naar Sea Life

Ook voor schoolreizen kunt u een bus huren richting Den Haag. Vlak bij de stad ligt namelijk Scheveningen, waar u Sea Life kunt vinden. In deze onderwaterwereld kunnen de kinderen oog in oog komen te staan met allerlei dieren die je normaal gesproken in en rond het water tegenkomt. Van haaien tot roggen en van schildpadden tot otters; er is van alles te zien. En dan hebben we het nog niet eens over de pinguïns gehad. Bovendien kunt u door de onderwatertunnel door lopen of één van de dagelijkse voedersessies bijwonen. U verveelt zich hier nooit tijdens de schoolreis!

Waarom kiezen voor Gebo Tours?

Bent u er na al deze leuke voorbeelden nog niet over uit waar u graag heen wilt met u groep of klas? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om wellicht samen wat te brainstormen over de overige uitjes in Den Haag. We helpen u graag van A tot Z en dat is ook waar Gebo Tours om bekend staat. Nadat u heeft besloten waar de reis heen gaat, regelen wij graag de tickets van de desbetreffende locatie voor u.

Wij brengen uw gezelschap naar de locatie en weer terug en dat doen wij in één van de luxe touringcars uit ons wagenpark. Met hoe veel personen u bent maakt ons niet uit; we hebben bussen van 40 tot wel 92 personen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er altijd een chauffeur met u mee is die goed bij uw groep aansluit. Dat doen we door op een juiste manier te selecteren uit onze grote groep ervaren chauffeurs, zodat u tijdens het uitje naar Den Haag over de perfecte reisleider beschikt.

Wilt u een bus huren naar Den Haag? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u genieten van de praktische voordelen die een tripje naar Den Haag met Gebo Tours met zich meebrengt? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u vragen over de touringcars, de locaties of wellicht over iets anders? Neem contact met ons op en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen