Bus huren Drenthe

De natuur, cultuur, flora & fauna bieden tal van leuke uitjes in Drenthe. Een zeer geschikte omgeving om met de klas, vrienden, familie of de vereniging naartoe te gaan. Gebo Tours biedt allerlei uitjes in Drenthe aan, compleet voorzien van eventuele tickets, comfortabel busvervoer, professionele chauffeurs- en begeleiding. Wat dacht u van de hunebedden of het TT-circuit in Assen? Benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is in Drenthe? Lees snel verder.

Bus huren voor grote én kleine groepen

Gebo Tours voorziet zowel kleine als grote groepen van een geweldige dag uit. Of u nu met een volle bus op stap wilt of juist met een kleinere groep wilt genieten van een uitje in Drenthe, wij maken het mogelijk. U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen en daarin vermelden wat precies de samenstelling is van uw groep, met hoeveel mensen u wilt reizen en wanneer u precies naar de mooie provincie toe wilt gaan. Wij komen dan met een passend voorstel voor u.

Van A naar Drenthe en verder met onze touringcars

Een groepsuitje naar Drenthe omvat meer dan alleen de busreis. U wilt genieten van een volledig ingevulde dag, zodat u op comfortabele wijze kunt genieten van het dagje uit. Gebo Tours verzorgd daarom niet alleen de busrit, maar ook een prettige tour inclusief tickets, toegangskaarten en praktische lunches. We kennen de mooiste plekken om te lunchen of te picknicken en verzorgen dus het complete groepsuitje naar Drenthe. Een alles-in-één-service waardoor u niet voor ieder onderdeel bij een andere organisatie hoeft aan te kloppen.

De leukste uitjes in Drenthe
Er zijn ontelbaar veel leuke uitjes in Drenthe, zowel qua natuur als cultuur heeft de oostelijke provincie erg veel te bieden. En dat voor jong én oud! Dit zijn de 5 populairste groepsuitjes in Drenthe:

 1. Attractiepark Slagharen
  Attractiepark Slagharen, voorheen Ponypark Slagharen, hoort zeker in het rijtje thuis. Het pretpark is niet alleen leuk voor de allerkleinsten, maar ook voor jongeren én ouderen. Het is een park vol superleuke attracties (wel meer dan 30) en het telt veel gezellige eet- en drinkgelegenheden. Doordat ieder gebied in het park een ander thema heeft, krijgt ook iedere attractie zijn eigen karakter. Zo is er onder meer een Wild West gedeelte, een Mexicaans themagebied en een Indianen zone.
 2. De leukste attracties? Dat zijn natuurlijk de wildwaterbaan, de vrije val, een schommelschip en The Pirate, maar er is nog veel meer te doen en te zien!
 3. TT Circuit Assen
  Voor de snelle duivels onder ons is er het TT Circuit in Assen. Een perfect groepsuitje in Drenthe als u van snelheid en avontuur houdt. Er zijn jaarlijks leuke races die bijgewoond kunnen worden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te rijden of een gave rondleiding te krijgen met een groep.
 4. Wildlands Adventure Zoo in Emmen
  Nog zo’n bekende plek voor een uitje in Drenthe is Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Het is een prachtig dierenpark dat onderverdeeld is in allerlei gebieden. Zo kunt u naar de Savanne, de Jungle en de Poolcirkel. Alle dieren zitten hier helemaal op hun plek in grote verblijven. Je kan een leuke tour maken over het water of maak een super spannende Serenga safari!
 5. Kamp Westerbork
  Herdenkingskamp Westerbork is één van de uitjes in Drenthe die een indrukwekkende indruk achter zal laten. Westerbork is net zo interessant voor jonge kinderen als voor de oudere generatie. Het is tenslotte een belangrijk onderdeel van onze geschiedenis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het kamp eerst ingericht om Joden op te vangen en later werd het gebruikt door de Duitsers om Joden te deporteren. De speciale audiotour die u hier kunt volgen is ingesproken door personen die in dit kamp hebben gezeten. Daarnaast vindt u hier veel speciale monumenten, waaronder het Verzetsmonument.
 6. Hunebedden in Borger
  Wilt u tijdens een groepsuitje in Drenthe dieper in de geschiedenis duiken? Breng dan eens een bezoek aan de Hunebedden in Borger. Hier krijgt u uitleg over de hunebedden middels interactieve tentoonstellingen en video’s. Leuk voor jong en oud!

Direct een uitje in Drenthe plannen? Of meer informatie?
Wilt u graag een groepsuitje naar Drenthe plannen? Of naar een van de andere mooie provincies?

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen