Bus huren Eindhoven

Voor de leukste uitjes in Eindhoven zit u goed bij Gebo Tours!

Heeft u wel zin in een dagje Eindhoven, maar zit u nog te dubben over het vervoer? Dan biedt Gebo Tours hiervoor de ideale oplossing! Met bussen waarmee wij tot wel negentig personen kunnen vervoeren zijn wij u graag van dienst wat betreft vervoer naar en vanaf Eindhoven. En dat niet alleen, want naast dat we u voorzien van vervoer nemen we ook de organisatie van de groepsreis op ons. Of u nu met vrienden, familie, collega’s of een ander gezelschap bent; bij Gebo Tours is uw reis in goede handen.

Geniet van de mooiste bezienswaardigheden in Eindhoven

Daarbij is er ook nog eens van alles te doen in Eindhoven. Reden genoeg dus om een bus te huren naar de Lichtstad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de mooiste bezienswaardigheden in Eindhoven? Dan weet Gebo Tours waar u moet zijn! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Sint-Catherinakerk, het mooiste rijksmonument van Eindhoven. Deze kerk stamt uit 1861 de twee torens die het gebouw bevat zijn liefst 73 meter hoog. Andere bezienswaardigheden in Eindhoven zijn gebouwen als het DAF Museum en Evoluon.

Ook voor bijvoorbeeld een schoolreisje is het een goed idee om een bus te huren naar Eindhoven. Zo kunnen de kinderen zich opperbest vermaken bij GlowGolf Eindhoven en is ook Jump XL Trampoline Park een uitje in Eindhoven waarbij de kinderen hun energie goed kwijt kunnen. Een andere leuke locatie is speelpark De Splinter, een speeltuin waar de kids de hele dag door kunnen klimmen en klauteren. Tegen voordelige tarieven kan men hier een topdag beleven!

Eindhoven? Lampegat!

Zegt u Eindhoven, dan zegt u carnaval. Tijdens dit feest verandert deze stad voor een aantal dagen in Lampegat. We snappen dat er in dat geval niemand van de vriendengroep de Bob wil zijn en daarom is het ideaal om in dat geval een bus te uren naar Eindhoven. Voor een schappelijke prijs brengen we u heen en terug en geniet u van een dagje carnaval die u nooit meer zult vergeten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en om die reden kunnen we u met zoveel mensen vervoeren als u maar wilt. Neem eens een kijkje in ons wagenpark om te zien in welke touringcars wij u allermaal zouden kunnen vervoeren.

Bus huren naar Eindhoven voor scherpe prijzen

Naast alle bovengenoemde redenen om een bus te huren voor een uitje naar Eindhoven, kunt u ook bijvoorbeeld met uw sportelftal of uw vrienden naar het Philips Stadion gaan, waar u een wedstrijd van voetbalclub PSV kunt bezoeken. Maar ook een bezoekje met uw familie of vrienden naar het bruisende centrum van Eindhoven is een echte aanrader.

Tegen voordelige tarieven zijn wij bereid om u en uw gezelschap te vervoeren en daarbij ook nog te helpen om de reis te organiseren. De tarieven die worden gehanteerd hangen uiteraard wel van een aantal dingen af. Zaken die hierbij een rol spelen zijn bijvoorbeeld het aantal te rijden kilometers en het aantal personen dat moet worden vervoerd. Ook de tijd die de reis in beslag neemt speelt natuurlijk mee.

Boek uw uitje richting Eindhoven bij Gebo Tours!

Heeft u zin in een uitje naar Eindhoven en wenst u daarbij geen gebruik te maken van vervoer middels touringcar? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wees verzekerd van vervoer én de daarbij horende organisatie door Gebo Tours. Heeft u behoefte aan meer informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons om er voor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw uitje naar Eindhoven!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen