Bus huren Flevoland

Met de touringcar van Gebo Tours naar Flevoland

Leuk! U heeft samen met uw familie of vrienden uitje naar Flevoland gepland. Maar hoe gaat u die dag dan van locatie naar locatie? Daar heeft Gebo Tours een oplossing voor. Wij hebben luxe touringcars die waarmee u de busreis naar Flevoland kunt maken. En dat niet alleen; naast het vervoer nemen we ook de volledige organisatie van de reis op ons. We helpen u aan opties voor locaties, regelen de tickets en alles erom heen. Lees hieronder verder om erachter te komen wat er allemaal te doen is in Flevoland!

Wat te doen in Flevoland?

Voor iedere groep is er wel wat leukst uit te kiezen om te doen in Flevoland. Het begint bijvoorbeeld al met het scala aan leuke opties voor schoolreisjes waarvoor u een bus kunt huren naar Flevoland. De Orchideeën Hoeve is een voorbeeld van zo’n leuke locatie. Bij dit junglepark kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken en ze steken er nog iets van op ook!

Daarnaast is Outdoorpark SEC Almere een populaire bestemming voor schooluitjes in Flevoland. Door al het avontuur, het plezier en de actie gaan de kinderen er graag naar toe. Enthousiaste en ervaren begeleiders zullen er voor zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf naar boven haalt.

Walibi Holland

Maar ook één van de meest bekende attractieparken van Nederland, Walibi Holland, staat in Flevoland. Aan spanning zal het niet ontbreken in dit park, dat meer dan 30 spectaculaire attracties telt. De echte durfal kan in de meest spannende achtbanen gaan, terwijl de kinderen die niet van achtbanen houden zich in onder andere leuke waterattracties en het grote reuzenrad kunnen vermaken. Eten? Ook dat is geen probleem. Geef het van tevoren even aan en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor u wordt geregeld.

Meer uitjes in Flevoland

Niet alleen voor kinderen is er veel vermaak in Flevoland. Ook met uw familie of collega’s kunt u makkelijk een keer een busreis maken naar Flevoland voor de leukste uitjes. Kent u bijvoorbeeld de flesjes Yakult? In Almere kunt u de productielocatie van deze flesjes voor de hele Europese markt bezoeken. Het wordt gecombineerd met een bezoek aan Almere Jungle, een overdekte dierentuin waar mensen met een beperking zich met hart en ziel inzetten. Er zijn hier onder meer vogels, zoogdieren, vissen en reptielen te zien. Een ander leuk idee is om wat op te steken van deze leuke natuursafari!

Voor iedere groep een geschikte bus bij Gebo Tours

Met wat voor een gezelschap u ook bent; er is altijd wel een touringcar te vinden die goed aansluit bij de groep waarmee u een bus wilt huren naar Flevoland. Gebo Tours beschikt over een wagenpark van 70 moderne touringcars, die u alle comfort kunnen bieden die u maar wenst. De capaciteit van deze touringcars varieert van 30 tot 92 personen, waardoor het eigenlijk niet uit maakt hoe groot de groep is die moet worden vervoerd. Het is zelfs mogelijk om in de spelersbus van eredivisieclub PEC Zwolle te reizen!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een bus huren naar Flevoland met Gebo Tours? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wie weet zien we u en uw gezelschap binnenkort wel in één van onze moderne touringcars. Wilt u meer informatie hebben over het bedrijf, de verschillende locaties of de bus of heeft u nog een opmerking? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen