Bus huren Friesland

Boek uw busreis naar Friesland bij Gebo Tours

Bent u van plan om binnenkort een keertje naar Friesland te gaan met uw familie, collega’s of misschien wel leerlingen? Neem dan eens contact op met Gebo Tours! Uitjes in Friesland zijn ideaal met Gebo Tours, omdat al uw zorgen omtrent het organiseren van het uitje uit uw handen worden genomen.

Wij regelen namelijk niet alleen dat u met een luxe touringcar van A naar B wordt gebracht, maar ook de rest van de organisatie wordt door Gebo Tours verricht. Zo hebben we veel geschikte locaties voor u geselecteerd, regelen we de tickets voor uw uitje en kunt u ook nog eens gebruik maken van mooie arrangementen!

Wat te doen in Friesland?

In Friesland is van alles te doen. Voor ieder gezelschap zijn er wel leuke uitjes in Friesland te bedenken. Zo kunt u bijvoorbeeld met u familie naar de Alde Feanen, een schitterend natuurgebied in het hart van Friesland. De Alde Feanen, dat dichtbij Leeuwarden, Drachten en Heerenveen ligt, is Fries voor de Oude Venen. Het laagveenmoeras is ruim 4000 hectare groot en met 450 verschillende soorten planten en 100 soorten vogels is er eindeloos veel te zien in dit gebied.

Wilt u lekker een stuk varen door Friesland? Dan zit u goed bij rondvaartbedrijf De Harmonie. Bij mooi weer kan de achtersalon worden geopend tijdens deze vijf uur durende tocht en wanneer het wat kouder is kan de boot worden verwarmd. Als u nóg meer van de provincie wilt zien is ook Kris-Kras door Friesland een leuk alternatief. Hier wordt u van het zuidwesten naar het oosten van Friesland geleid, waardoor u de provincie straks uit uw duim kent. Voor een uitje waar het cultureel belang meer voorop staat, is een bezoek aan Museum Joure een leuke optie.

Schoolreizen

Maar ook voor schoolreizen zijn er een aantal goede redenen om een bus te huren naar Friesland. Een goed voorbeeld hiervan is een bezoek aan Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe, waarbij een dag vermaak voor de leerlingen gegarandeerd is. Onder leiding van Agent Bromsnor kunnen de kids – in de trapauto op het verkeerscircuit – allerlei verkeersregels leren. Het is dus educatief, maar er is nog veel meer vermaak. Zo kunnen de kinderen zich ook vermaken met onder anderen een reusachtige waterglijbaan en grote trampolines.

Het spookhuis, de helikopter en de achtbaan maken het vervolgens tot een dag om nooit meer te vergeten. Bovendien is er bij Duinen Zathe een smikkelmenu samengesteld, zodat de kinderen niet met een lege maag blijven zitten. Maar ook aan de begeleiders is gedacht, want er wordt gratis thee en cappuccino geserveerd.

Waarom een bus huren naar Friesland bij Gebo Tours?

Wanneer u een bus huurt bij Gebo Tours, bent u niet alleen verzekerd van vervoer van locatie naar locatie. Wij organiseren namelijk ook direct alles om het vervoer heen, zoals de tickets van de bestemmingen en bijvoorbeeld lunchpakketten of koffie met gebak. U vraagt, wij draaien!
Omdat wij zeer veel ervaren en kwalitatief goede chauffeurs in huis hebben, weten we voor ieder gezelschap wel een chauffeur te vinden die goed bij de groep past. Zo wordt het voor iedereen een leuk uitje. Ook de tarieven bij Gebo Tours zijn – uiteraard afhankelijk van de lengte van de reis, de afstand en het aantal personen – goed te doen. Zo willen we er voor zorgen dat u onbezorgd een lekker dagje op pad kunt.

Wacht niet langer en neem contact op!

Dus wilt u ook eens een busreis naar Friesland maken die volledig is verzorgd? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Gebo Tours en wie weet komen we samen tot een mooie overeenkomst. Heeft u nog vragen of opmerkingen over de touringcars, de reizen of eventuele locaties? U bent altijd vrij om contact met ons op te nemen om te kijken of we aan u wensen kunnen voldoen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen