Bus huren Gelderland

Wilt u een bus huren in Gelderland om uw schoolreis compleet te maken? Of wilt u graag met een groep vrienden richting de Achterhoek of naar de Veluwe? Gebo Tours maakt het graag allemaal een stuk makkelijker voor u! Wij brengen u niet alleen van A naar B, maar regelen bovendien de nodige uitjes voor u als u eenmaal in Gelderland bent. De provincie biedt tal van mogelijkheden om er een fantastische tijd van te maken. Bekijk hier de leukste uitjes van Gelderland.

Wat te doen in Gelderland?

Zo zijn er alleen voor een schoolreis al voldoende opties waar Gebo Tours u mee naartoe kan nemen. Neem bijvoorbeeld Het Land van Jan Klaasen; een kinderpretpark dat al maar liefst veertig jaar als een perfecte schoolreislocatie voor kinderen uit de onderbouw geldt. Met een buitenspeelpark, een indoorspeeltuin en een waterspeeltuin is er voor ieder kind wel wat te doen. Een begeleider vanuit het park zorgt ervoor dat de kinderen de hele dag door worden vermaakt. Zo krijgen ze frietjes van Katrijn, een waterijsje en een glas kabouterlimonade. Er wordt gezorgd dat ieder kind het perfect naar de zin heeft.

Vermaak voor groot en klein

Andere voorbeelden van leuke schoolreislocaties in Gelderland zijn natuurlijk Julianatoren en Het Dolfinarium. Eerstgenoemde is een kinderpretpark met meer dan zestig attracties voor kinderen tot en met tien jaar. Met attracties als De Hoge Hoed en De Draaiende Piraat in combinatie met het fijne arrangement dat Gebo Tours erbij aanbiedt, is het voor ieder kind een unieke belevenis om een dagje bij Julianatoren in Apeldoorn te vertoeven.

Het Dolfinarium is een bekend zeezoogdierenpark waar u de ogen uit zult kijken. U komt in aanraking met alles wat de wonderlijke waterwereld te bieden heeft. Dolfijnen, zeeleeuwen, haaien en roggen; alle zeedieren zijn te vinden in het Dolfinarium. Daarnaast zijn er ook veel speeltoestellen en waterglijbanen aanwezig om de kinderen te vermaken. Kijk ook vooral eens naar het arrangement dat Gebo Tours aanbiedt bij een bezoek aan het Dolfinarium.

Andere uitjes in Gelderland

Niet alleen voor kinderen is er veel te zien en te doen in Gelderland. Ook zijn er veel leuke groepsactiviteiten met bijvoorbeeld je collega’s of je vrienden in de grootste provincie van Nederland. De vaartocht in de Achterhoek is hier zo’n voorbeeld van. In Almen stapt u op voor een twee uur durende rondvaart over het Twentekanaal, waarbij u ondertussen kunt genieten van een kop koffie met een heerlijke gevulde koek. Of gaat u liever voor de Hollandse middag in Harskamp, waar u na het eten van een lekkere kroket aan een luxe Veluwse koffietafel mee kunt zingen met de klassiekers van René tijdens de show ‘Zing mee met René’? Gebo Tours regelt het voor u.

Culturele uitjes

Voor de echte cultuurliefhebbers zijn er ook genoeg musea in Gelderland te vinden. Wat dacht u van het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum in Terschuur of het Pluimveemuseum in Barneveld? Bij de laatstgenoemde wordt de geschiedenis van de kip en het ei op een boeiende manier getoond, waarna er een folkloristische middag vol met liedjes, dans en klederdracht op het programma staat. Uiteraard is de buschauffeur van Gebo Tours ook tijdens deze dag uw reisleider. Een bezoek aan borduurmuseum Het Losse Steekje in Barneveld en de vijf eeuwen oude Saksische boerderij Erve Brooks in Gelselaar zijn andere activiteiten waar cultuurliefhebbers hun hand niet voor zullen omdraaien.

Van A tot Z verzorgd op reis met Gebo Tours

Zoals gezegd ontbreekt het u nergens aan als u ervoor kiest om naar Gelderland te reizen met Gebo Tours. We brengen u naar de locatie en zorgen er daarnaast voor dat u niets aan uw hoofd heeft en dus optimaal van het uitje kunt genieten. Bij de reservering kunt u direct aangeven of u bijvoorbeeld een lunch of een bakje koffie bij het arrangement wenst. Vervolgens zullen wij er op de dag zelf voor zorgen dat u niets meer hoeft te regelen en lekker kunt genieten van een heerlijk dagje Gelderland.

Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Bent u met al deze leuke activiteiten in het achterhoofd klaar voor een bezoek aan Gelderland? U kunt altijd contact opnemen met Gebo Tours voor meer informatie, opmerkingen en een vrijblijvende offerte. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om u en uw reisgenoten een topdag te laten beleven!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen