Bus huren Groningen

Wilt u een bus huren en Groningen bezoeken, maar heeft u geen zin of tijd om de organisatie op u te nemen? Dan nemen wij van Gebo Tours de organisatie graag uit handen! Wij brengen u en uw vrienden, collega’s of leerlingen graag naar de plaats van bestemming en verzorgen de gehele dag. Wij voorzien u dan ook van diverse tickets of arrangementen voor uw favoriete uitje. Er is namelijk ontzettend veel te beleven in de mooie provincie Groningen!

Uitjes in Groningen

In het plaatsje Boerakker kunt u terecht bij een heuse struisvogelboerderij. De familie De Kreij doet er daar alles aan om u het, tijdens de excursie op hun boerderij, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Alles is aanwezig in struisvogel-stijl; zelfs de lampen zijn gemaakt struisvogeleieren en -veren.

Bent u bang voor struisvogels of op zoek naar een rustigere activiteit? Dan is een bezoek aan De Theefabriek misschien wel iets voor u. In het dorp Houwerzijl is namelijk het enige theemuseum van Nederland te vinden. Bovendien is er een theewinkel aanwezig en zijn er ontelbaar veel soorten thee te bestellen in de theeschenkerij. Echte theeliefhebbers zullen zich als een kind in de snoepwinkel voelen tijdens het bezoek aan dit prachtige pand, bestaande uit een oud kerkje met een naastgelegen pastorie.

De historie van Groningen

Wat te doen in Groningen op het gebied van historie? Vindt u dit interessant, dan is vestingdorp Bourtange vast en zeker een aanrader om te bezoeken. In dit dorpje vlak bij de Duitse grens waant u zich terug in de tijd wanneer u over de ophaalbrug bent gelopen. Bourtange is volledig teruggebracht naar de staat waarin het dorp in het jaar 1742 verkeerde. Voer voor geschiedenisliefhebbers dus, net als openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum. Hier kunt u bekijken hoe het leven eruitziet zonder auto, mobiele telefoon, televisie of magnetron. Het museum laat door middel van twintig oude gebouwen zien hoe de mensen honderd jaar geleden leefden. De details waarmee de huisjes zijn ingericht laten het lijken alsof de bewoners net even weg zijn om boodschappen te gaan doen.

Bij Gebo Tours kunt u ook terecht voor een leuk arrangement om de stad Groningen beter te leren kennen. Groningen is niet alleen een stad met een rijke geschiedenis; het is ook nog eens de grootste studentenstad van Nederland! In het centrum is er voor ieder wat wils. Naast het enorme aanbod aan winkels is er ook genoeg ruimte voor de cultuurliefhebbers. Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje bij het door Gebo Tours voor u samengestelde arrangement!

Schoolreisje

Niet alleen met uw familie of vriendengroep kunt u in Groningen terecht; de stad leent zich ook prima voor een schoolreisje. De Natuurschool is bijvoorbeeld een zeer mooie plek om u de hele dag te vermaken met uw klas. Onder leiding van een Natuurschool-gids gaat u de hele dag met de klas op pad om – naast het hebben van een dag bomvol plezier – veel te leren over de dieren en de natuur in Groningen. Van eekhoorns tot vossen en van wolven tot mieren; op een goede dag komt u ze allemaal tegen bij De Natuurschool. De locatie in Lauwersoog biedt ruimte voor maar liefst tweehonderd leerlingen per dag. Dit uitje is het meest geschikt voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 in het basisonderwijs en uit klas 1 tot en met 3 uit het voortgezet onderwijs.

Unieke combinatie

Naast het feit dat Gebo Tours u en uw groep van A naar B brengt, nemen wij ook de verdere organisatie van de dag op ons. U geniet van uw uitje en wij regelen de rest. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u omkomt van de honger – wij zorgen voor lunch, gebak, et cetera – en kunt u ook dingen als een kop koffie aan het arrangement toevoegen als u dat wilt. Gebo Tours draait nergens haar hand voor om en doet er alles aan om u en uw gezelschap van een fijne dag te voorzien.

Enthousiast? Neem contact met ons op!

Naar aanleiding van de vele leuke activiteiten geïnteresseerd geraakt in een volledig verzorgde busreis naar de meest noordelijke provincie van Nederland? Neem dan contact op met Gebo Tours voor de benodigde informatie of een vrijblijvende offerte om erachter te komen of en hoe we elkaar kunnen helpen!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen