Bus huren Haarlem

Huur een bus bij Gebo Tours voor uw uitje naar Haarlem!

Haarlem is een fijne stad nabij Amsterdam waar van alles te doen is. Niet gek dus dat er vele mogelijkheden zijn voor een leuk uitje naar Haarlem. U kunt er bijvoorbeeld cultuur snuiven of bezienswaardigheden in Haarlem spotten, maar er zijn ook zeker voldoende mogelijkheden om een uitje naar Haarlem te boeken met uw personeel of vrienden. Omdat de kans groot is dat u dan met een grote groep bent is het een slim idee om een bus te huren naar Haarlem, zodat u dan niet met het probleem zit dat er mensen moeten rijden. En om een bus te huren naar Haarlem bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres!

Bezienswaardigheden in Haarlem

Al sinds jaar en dag zijn er veel bezienswaardigheden in Haarlem. Vanaf de stelling van Molen de Adriaan, dat stamt uit de 18e eeuw, heeft u bijvoorbeeld een beeldig uitzicht over de stad. Maar ook voor de prachtige musea zit u met een uitje in Haarlem goed.

In het Frans Hals Museum kunt u bijvoorbeeld genieten van de mooiste schilderijen en in het Corrie ten Boomhuis kunt u een kijkje nemen in een ‘schuilplaats’ uit de Tweede Wereldoorlog. Als laatste, en deze kunt u eigenlijk niet overslaan tijdens uw uitje naar Haarlem, lichten we De Grote Kerk uit. Deze kerk in het hart van Haarlem is niet te missen en is zeker een bezoekje waard!

Bus huren naar Haarlem met vrienden of collega’s? Ook dat kan!

Als u dan toch bij De Grote Kerk bent en alle bezienswaardigheden in Haarlem hebt gezien, dan kunt u ook zeker even blijven zitten op De Grote Markt. Een bezoek aan De Grote Markt is sowieso een goede reden om een bus te huren naar Haarlem, want er vinden hier het hele jaar door activiteiten plaats voor jong en oud. Naast dat u er heerlijk kunt eten met bijvoorbeeld uw personeel tijdens een bedrijfsuitje of ‘gewoon’ met uw vrienden, bent u hier op z’n tijd ook op de juiste plek voor een gezellig festival of een goed concert. De Grote Markt is dus een prima locatie voor uw uitje naar Haarlem!

Ander uitje naar Haarlem: kinderfeestje

Wilt u een bus huren naar Haarlem om een kinderfeestje te vieren? Ook daarbij is Gebo Tours u vanzelfsprekend van dienst. Zo kunt u met de kinderen naar De Hout gaan, waar de kids zich zullen vermaken tijdens een potje midgetgolf. Limonade, chips én een ijsje maken het arrangement compleet. Andere leuke ideeën voor een kinderfeestje als uitje naar Haarlem zijn bijvoorbeeld een chocoladeworkshop bij Chocolaterie Pierre of ga voor een sportief feestje bij Sportfever.

Geniet van de voordelen van Gebo Tours tijdens uw uitje naar Haarlem

Wilt u een uitje naar Haarlem boeken wegens één van de bovenstaande voorbeelden of gaat u wellicht ergens anders heen? Een bus huren naar Haarlem met Gebo Tours kent enkel voordelen. Wij brengen uw gezelschap namelijk niet allen van A naar B (en weer terug), maar nemen ook nog eens de organisatie op ons. We regelen graag de tickets voor de locatie waar u naartoe gaat en boeken daar eventueel arrangementen bij, zodat het u aan niets ontbreekt en u bovendien geen stress heeft om alles te regelen. Omdat wij iedereen een betaalbaar uitje naar Haarlem gunnen, hanteren wij ook nog eens de scherpste tarieven.

Bus huren naar Haarlem? Vraag uw offerte aan bij Gebo Tours!

Heeft u dus interesse om een bus te huren naar Haarlem? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Gebo Tours of vul het contactformulier in en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen