Bus huren Heerenveen

Ontdek de stad met een uitje naar Heerenveen via Gebo Tours

Zegt u Friesland, dan zegt u Heerenveen. Deze stad staat bol van activiteiten en het komt dan ook vaak voor dat mensen besluiten om een uitje naar Heerenveen te plannen. Echter, wanneer u met een grote groep bent, is het vaak moeilijk om voor vervoer te zorgen naar deze stad. Daar heeft Gebo Tours een oplossing voor, want bij ons is het mogelijk om een bus te huren naar Heerenveen. Met hoeveel personen u ook bent en waar u ook heen wilt; wij zorgen ervoor dat u veilig op locatie en ook weer veilig thuis komt!

Zowel voor jong als voor oud is er van alles te doen in Heerenveen. Zodoende kunt u een bus huren naar Heerenveen met uw familie of vrienden, maar ook met uw collega’s. Ons wagenpark beschikt over touringcars waar tot wel negentig personen mee kunnen worden vervoerd, dus aan ruimte geen gebrek. Een ander belangrijk voordeel van Gebo Tours is dat wij niet alleen uw vervoer regelen, maar ook een belangrijke rol kunnen spelen in de organisatie van het uitje naar Heerenveen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u rustig toeleven naar het uitje en er bovendien op de dag zelf honderd procent van genieten.

Sportstad Heerenveen

Sportliefhebbers komen aan hun trekken wanneer zij een uitje naar Heerenveen boeken, want op het gebied van sport is er van alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld de beste schaatsers van de wereld toejuichen in de enige echte schaatstempel van Nederland; de Thialf. Niet zo’n fan van schaatsen, maar houdt u meer van voetbal? Dan is ook een bezoek aan het Abe Lenstra Stadion een goede reden om een bus te huren naar Heerenveen. Bezoek een wedstrijd van deze eredivisieclub of krijg een rondleiding door het stadion waar meer dan 25.000 mensen in passen.

Ook voor bezienswaardigheden kunt u naar Heerenveen

Maar ook voor fraaie bezienswaardigheden kunt u voor een tripje naar Heerenveen kiezen. Kijk uw ogen uit tijdens een expositie bij Museum Belvédère of ontdek meer over de stad bij Museum Heerenveen. Wilt u nog meer te weten komen over de stad op een leuke manier? Dan kunt u kiezen voor de Heerenveen Qula City Trail, een self-guided tour door de stad waarbij u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Heerenveen ontdekt. En als u aan het einde van de dag even genoeg cultuur hebt gesnoven, dan zijn er een aantal bowling-, pool- en snookercentra waar u en uw gezelschap zich nog even kunnen uitleven.

Bus huren naar Heerenveen voor kinderfeestjes

Zit u er over na te denken om als schoolreisje een uitje naar Heerenveen te boeken? Ook daarvoor heeft de stad een aantal fraaie locaties in petto. Zo kunt u bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan naast heerlijke pannenkoeken eten ook lekker midgetgolfen en spelen in de grote speeltuin en bied ook speelparadijs Ballorig Heerenveen veel vertier voor de jeugd. Hier kunnen de kids heerlijk klimmen en klauteren en bovendien bestaat er de mogelijkheid om te lasergamen of gebruik of te maken van een uitdagende klimwand!

Vraag een vrijbijvende offerte aan bij Gebo Tours!

Gaat u ook voor een leuk uitje naar Heerenveen met uw vrienden, familie of collega’s? En zoekt u nog naar passend vervoer? Dan raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Gebo Tours! Zoals gezegd regelen wij niet alleen uw vervoer, maar pakken we ook nog eens de organisatie van uw uitje naar Heerenveen op. Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden die wij u bieden of bijvoorbeeld over Heerenveen zelf? Dan kunt u altijd gebruik maken van ons contactformulier, zodat wij antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen