Bus huren Hilversum

Een bus huren naar Hilversum, de mediahoofstad van Nederland

In Hilversum is van alles te zien en te beleven. Het is dé mediastad van Nederland, dus alleen al voor het spotten van bekende Nederlanders bent u hier op de juiste plek. Maar er zijn nog veel meer redenen om een bus te huren naar Hilversum. Gebo Tours is een bedrijf dat u graag vervoert tijdens uw groepsreis en daarom leggen we u dan ook graag uit wat u allemaal kunt doen tijdens uw uitje in Hilversum.

Geniet van de fraaiste natuurgebieden

Want naast al het mediaspektakel dat Hilversum rijk is, wordt deze stad ook omgeven met iets dat u waarschijnlijk juist niet verwacht: groen. Een uitje naar Hilversum is dan ook perfect voor groepen natuurliefhebbers, die daar onder meer kunnen genieten van de Hoorneboegse Heide. Andere plekken die op een steenworp afstand liggen van Hilversum en waar u heerlijk kunt wandelen met uw familie, vrienden of collega’s zijn bijvoorbeeld het Goois Natuurreservaat of de Hoge en Lage Vuursche. Bij deze natuurgebieden spot u dieren die u normaal gesproken niet vaak in het wild tegenkomt, zoals wilde zwijnen, roofvogels en hertjes.

Theaters, winkels én bezienswaardigheden in Hilversum

Maar ook in de stad kunt u zich met uw gezelschap goed uitleven. U kunt een bus huren naar Hilversum voor een bezoek aan verschillende theaters en evenementen, maar ook om even heerlijk met zijn allen in het centrum te vertoeven. Met de vele winkels, lunchrooms en eettentjes kan jong en oud zich hier prima vermaken. Bent u meer op zoek naar bezienswaardigheden in Hilversum? Dan kunt u een bezoek brengen aan onder meer Museum Hilversum of de Sint-Vituskerk.

Beeld en Geluid

Gaat u naar Hilversum, dan kunt u het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid niet missen. Dit gebouw, dat opvalt door het grote scala aan kleuren dat op de muren, staat te boek als hét audiovisuele archief van Nederland. Er is van alles te vinden en te doen in Beeld en Geluid en om die reden is het dan ook zowel voor jong als voor oud leuk om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld zelf aan de slag in de wereld van de media en duik de archieven in. Een bus huren naar Hilversum om met een groepsuitje naar Beeld en Geluid te gaan is dan ook zeer populair.

Gebo Tours vervoert niet alleen, maar organiseert ook

Boekt u uw groepsuitje bij Gebo Tours, dan weet u zeker dat u met een aantal voordelen te maken krijgt. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat u en uw gezelschap van A naar B komen; we nemen u bovendien de organisatie uit handen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de tickets regelen van een bepaalde locatie waar u naartoe wilt en bovendien zoeken wij uit of er leuke arrangementen bij te boeken zijn. Daarnaast staat Gebo Tours ook bekend om haar scherpe tarieven. Wij willen graag dat er een voor iedereen betaalbaar uitje georganiseerd kan worden en zodoende zitten wij, ondanks onze goede kwaliteit, niet in de hoogste prijsklasse.

Boek uw uitje naar Hilversum met Gebo Tours!

Wilt u ook genieten van de voordelen van Gebo Tours en een bus huren naar Hilversum? Wacht dan niet te lang en vraag een offerte aan! In ons wagenpark beschikken wij over touringcars voor tot wel negentig personen, dus geen gezelschap is te gek voor ons. Heeft u nog vragen over Gebo Tours, de mogelijke locaties of eventueel iets anders? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0529-481234 of per mail via info@gebo.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier en dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen