Jongerenreis met busvervoer

Eindelijk is het zover! Hier heb je weken naar uitgekeken! Eerst online met je vrienden zoeken naar de beste trip en de mooiste locatie, toen zoveel mogelijk vrienden en kennissen verzameld om mee te gaan met deze onvergetelijke jongeren busreis en de voorpret kon beginnen!

Ben jij in de leeftijdscategorie van 15 tot en met 18 jaar? Rij je zelf nog geen auto of wil je liever gehaald en gebracht worden? Volledig ontzorgt gebracht en gehaald worden van een feestje of vakantie? Lees hier meer over de mogelijkheden van de jongeren busreizen met Gebo Tours.

Goede reis!

Gebo Tours heeft een zeer uitgebreid wagenpark om een succes te maken van elke jongerenbusreis. Er is altijd ruimte voor iedereen, of het nu gaat om een klein gezelschap of een grotere groep. Gaat het om een meerdaagse jongerenreis, ook in dat geval zit je bij Gebo Tours altijd goed en heb je ruime keus om een bijpassend vervoersmiddel te huren.
Als er reizigers mee gaan die in een rolstoel zitten, dan bestaat de mogelijkheid een rolstoeltouringcar of liftbus huren. Deze beide bussen zijn van alle gemakken voorzien en de chauffeur helpt de reiziger met het veilig in- en uitgaan met de speciale rolstoel lift.

Touringcars voor jongerenreizen

Het wagenpark telt bijna 100 eigen touringcars. Er zijn verschillende formaten te huren, de capaciteit varieert van 40 tot 92 comfortabele zitplaatsen. Alle bussen hebben een gemakkelijke in en uitstap mogelijkheid. De luxe dubbeldekkers hebben een capaciteit van 85 tot 92 personen. Deze is perfect voor een dagje uit!
De bussen van Gebo Tours zijn standaard uitgerust met airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Gegarandeerd een relaxte reiservaring voor elke passagier!

Enthousiaste chauffeurs

Bij Gebo Tours werken meer dan 150 enthousiaste chauffeurs, in de leeftijd van 25 tot 60 jaar. Ze hebben allemaal de juiste kwalificaties voor het allerbeste vervoer. Er wordt gekeken naar de samenstelling van de groep zodat er een match is tussen chauffeur en passagiers. Het is altijd gezellig in de bus, waar de reis ook naartoe gaat!

Veiligheid boven alles!

Bij Gebo Tours worden alle passagiers zonder problemen van A naar B gebracht. Elke bus wordt bestuurd door zeer ervaren chauffeurs. De chauffeurs van Gebo Tours zijn gewend om langere afstanden af te leggen door heel Europa. Ze blijven goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent het vervoer en volgen jaarlijks een training om te kunnen voldoen aan veilig personenvervoer. Hiernaast hebben alle chauffeurs een beroeps georiënteerde opleiding gedaan op de Gebo Academy waardoor ze zijn getraind om de juiste hulpverlening te kunnen bieden mochten er calamiteiten voordoen.

Scherp tarief voor jongeren busreizen

Als de datum is geprikt voor de tour mag je ervan uitgaan dat Gebo Tours op tijd op de locatie zal zijn om iedereen te kunnen ontvangen. Dit is geldt ook voor de terugreis, iedereen wordt weer veilig op de bestemming afgezet. De prijs wordt mede bepaald door de periode van de bustocht, ook spelen reistijd en de lengte van de reisdag een rol. Gebo Tours heeft altijd het meest voordelige tarief wat zorgt voor een betaalbaar dagje uit!

Een reis om nooit meer te vergeten

Een dag weg is een memorabele herinnering. De reis speelt hierin mee. De missie van Gebo Tours is om voor iedereen die in de bus stapt een gezellige busreis te organiseren met een leuke chauffeur wat zal zorgen voor een blijvende en positieve herinnering die niet snel wordt vergeten!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen