Bus huren Leeuwarden

Met een grote groep een bus huren naar Leeuwarden? Gebo Tours regelt het voor u!

Aangezien Leeuwarden een erg leuke stad is, ligt het in de lijn der verwachtingen dat u daar wel een keertje heen wilt gaan. Zowel voor met uw vrienden als met uw familie zijn er voldoende leuke locaties om een dagje te vertoeven. Echter, wanneer u met een groot gezelschap bent is het niet ondenkbaar dat de hele groep niet in één of twee auto’s past. Daarom is het een goed idee om een bus te huren voor uw uitje in Leeuwarden. Bij Gebo Tours is dit mogelijk en dan doen we er zelfs nog een schepje bovenop!

Touringcars voor wel negentig personen

Want als u besluit om een bus te huren naar Leeuwarden, dan komt daar ook nog het één en ander aan voordelen bij. Naast het feit dat wij bij Gebo Tours altijd de scherpste tarieven rekenen voor uw uitje naar Leeuwarden, doen wij ook nog eens veel aan de organisatie hiervan. Bespreek met ons waar u heen wilt met uw gezelschap en wij zorgen er voor dat de tickets en dergelijken worden geregeld.

Gaat u bijvoorbeeld op schoolreis met uw klas? Dan kunnen wij op locatie bovendien voor een arrangement zorgen zodat er eten beschikbaar is en de kinderen op den duur niet zomaar honger krijgen. In ons wagenpark staan allerlei verschillende touringcars waarmee we u van locatie naar locatie kunnen vervoeren. We beschikken zelfs over touringcars waar tot wel negentig personen in passen.

Geniet van de fraaie bezienswaardigheden in Leeuwarden

Er is voor ieder wat wils in Leeuwarden. De cultuurliefhebbers kunnen zich bijvoorbeeld uitleven in het Fries Museum om meer over Friesland en haar inwoners te weten te komen. Ook de Sint Bonifatiuskerk is één van de bezienswaardigheden in Leeuwarden waar belangstellenden van cultuur heen kunnen gaan, net als de Blokhuispoort en Oldehoven. Maar ook voor de echte ‘doeners’ is er genoeg te doen in deze Friese stad.

Zo zijn er bijvoorbeeld voldoende mogelijkheden voor een leuke stadswandeling in de historische binnenstad. Wellicht geen zin om een groot stuk te lopen en blijft u liever zitten? Dan kunt u ook gebruik maken van de CityTrain. Bij deze drie kwartier durende rit geniet u van de prachtige grachten en al het andere moois wat de stad rijk is. Bent u met een groep voetballiefhebbers? Dan kunt u er wellicht ook voor kiezen om een wedstrijd van de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur mee te pakken. In dit stadion, gelegen midden in de stad, geniet u van een ouderwets voetbalsfeertje!

Voor de kids

Ook voor de kinderen is een bezoek aan een stadion voor een rondleiding of een wedstrijd natuurlijk leuk, maar er is nog meer waar de kinderen blij van worden. Zo heeft de stad met AquaZoo een prachtige dierentuin tot haar beschikking. Bij dit dierenpark kunnen de kinderen kennismaken met allerlei soorten dieren. Van nijlkrokodillen tot ijsberen en van zeehonden tot rode panda’s; er is bij AquaZoo van alles te vinden. Een goede reden dus om ook voor uw schoolreisje een bus te huren voor dit leuke uitje in Leeuwarden.

Naast het feit dat we bij Gebo Tours zorgen voor de organisatie en het vervoer tijdens de trip, streven wij ook nog eens naar de meest scherpe prijzen. Bij het opstellen van de tarieven wordt er natuurlijk wel met een aantal dingen rekening gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal te rijden kilometers en het aantal personen dat moet worden vervoerd. Desondanks willen wij er te allen tijde voor zorgen dat iedereen kan genieten van een betaalbaar uitje.

Neem contact op en ervaar de voordelen van reizen met Gebo Tours!

Bent u er ook van overtuigd dat een uitje naar Leeuwarden het beste bij Gebo Tours kan worden geboekt? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte bij ons aan. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van ons contactformulier.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen