Bus huren Limburg

Bus huren voor een dagje uit in Limburg? Gebo Tours vervoert u graag!

Heeft u een uitje naar Limburg in de planning staan? Dan zorgt Gebo Tours er graag voor dat van dat uitje een daverend succes wordt gemaakt! Wij brengen u van startlocatie naar eindbestemming en organiseren daarnaast ook nog eens de volledige reis voor u, ongeacht met wat voor gezelschap u bent. Op die manier kunt u zelf heerlijk genieten van een gezellig uitje naar Limburg.

Wat is er te doen in Limburg?

Gezelschappen kunnen uiteraard variëren van families tot vriendengroepen en van collega’s tot schoolklassen. In Limburg is er echter voor iedere groep wel iets leuks te bedenken. Daarnaast beschikt Gebo Tours over een scala een goed opgeleide en prettige chauffeurs, waardoor we kunnen kiezen welke chauffeur het beste bij uw groep past. Zo wordt de reis voor iedereen een leuke belevenis!

Vermaak uw leerlingen met de tofste schoolreizen

Wilt u met uw klas een bus huren richting Limburg om op schoolreis te gaan? Dan is Attractiepark Toverland een echte aanrader om heen te gaan! Met meer dan 30 attracties in het park zal zowel jong als oud zich opperbest vermaken in dit attractiepark in Sevenum. Met Troy beschikt Toverland over de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux en doordat de attracties zowel binnen als buiten staan hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen.

Maakt u zich zorgen over het feit dat de kinderen wellicht honger krijgen tijdens de reis? Dat is geen probleem! U kunt in het arrangement opnemen dat de kinderen bijvoorbeeld een frietje of iets ander lekkers krijgen tussen de activiteiten door. Ook dat regelen we voor u!

Groepstocht in de planning? Je kunt een bus huren naar Limburg!

Maar niet alleen voor kinderen zijn er leuke uitjes in Limburg. Ook voor andere groepen is een busreis naar Limburg aan te raden. Zo kan je bijvoorbeeld heerlijk varen over de Limburgse wateren, terwijl je tegelijkertijd alles te weten komt over de vroegere textielindustrie in Noord-Limburg. Ook een bezoekje aan het museum Van Wasrol tot DVD is een van de mogelijkheden om heen te gaan. Hier wordt de boeiende geschiedenis van beeld en geluid zicht- en hoorbaar. Uw ogen en oren zullen wijd open gaan wanneer de bijzondere en zeldzame apparaten uit het museum worden
gedemonstreerd.

Waarom kiezen voor Gebo Tours?

Een bus huren naar Limburg met Gebo Tours is ideaal, omdat we u niet alleen van locatie naar locatie brengen. Zoals gezegd regelen we ook alles om het vervoer heen; denk aan het boeken, de tickets, arrangementen qua eten en alles wat u maar wenst. Zodoende kunt u op en rondom de dag gewoon meegenieten met iedereen in plaats van dat je met van alles en nog wat bezig bent.

Bus huren in Limburg? Neem contact op met Gebo Tours voor de voordeligste tarieven!

Dus bent u van plan om in de komende tijd er even lekker tussen uit te gaan? En kiest u er dit keer voor om een keertje een busreis naar Limburg te maken? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Gebo Tours. Wij bieden u de voordeligste tarieven en de beste voordelen om een nog groter succes van deze dag te maken als dat u van tevoren dacht. Heeft u nog vragen of opmerkingen over de busreizen of zijn er andere dingen over Gebo Tours dat u nog wilt weten? Schroom dan niet om snel contact met ons op te nemen!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen