Bus huren Noord-Holland

Busreis in Noord-Holland maak je met Gebo Tours!

Heeft u de komende tijd een uitje, een schoolreis of een andere groepsreis in de planning staan? En moet u daarvoor richting Noord-Holland? Dan zorgt Gebo Tours er graag voor dat uw groep op praktische wijze met de bus van A naar B en weer terug wordt gebracht. We zorgen niet alleen voor het vervoer, maar kunnen de organisatie van de volledige reis ook nog eens op ons nemen. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen om te maken en beleeft u de dag van uw leven!

De organisatie van de reis begint namelijk al ver voorafgaand aan de reis. Gebo Tours bedenkt voor u allerlei locaties waar u tijdens uw uitjes in Noord-Holland heen kunt gaan. Hierbij maakt het niet uit of u nu met uw vrienden, familie, collega’s of misschien zelfs met uw klas bent. Wij weten voor iedere groep geschikte locaties te vinden voor de tofste en meest gezellige dagjes uit.

Wat is er te doen in Noord-Holland?

Wilt u bijvoorbeeld met uw klas op schoolreis naar Noord-Holland? Dan zijn er tal van mogelijkheden waar we u naar toe kunnen vervoeren. Zo kunt u genieten van dierenparken als Hoenderdaell (Anna Paulowna) en Blanckendaell (Tuitjenhorn), maar zijn er ook veel grote speeltuinen in Noord-Holland te vinden. In Bennebroek bevindt zich bijvoorbeeld Linnaeushof, terwijl de kinderen zich in Amstelveen geen moment hoeven te vervelen bij het Fun Center.

Meer uitjes in Noord-Holland

Maar niet alleen voor schoolreizen zit u goed in Noord-Holland; ook voor familiedagjes of groepsuitjes met vrienden kunnen we u naar verschillende plekken in Noord-Holland vervoeren. Zo is een rondvaart in Amsterdam bijvoorbeeld altijd erg gewild en kunt u tevens uw ogen uitkijken bij de Zaanse Schans. Bent u nog nooit op Texel geweest en wilt u het eiland altijd al een keertje bezoeken? Ook Texel behoort toe aan Noord-Holland en uiteraard is het dan ook mogelijk om daar met Gebo Tours heen te gaan.

Meer benieuwd naar wat het landschap in Noord-Holland te bieden heeft? Dan is een ritje in de Zonnetrein van Schoorl wellicht een leuk idee. De chauffeur neemt u mee door al het moois dat de Schoorlse Duinen u te bieden hebben. Maar ook het Zuiderzeemuseum is een echte aanrader. In dit openluchtmuseum kunt authentieke Nederlandse straten vinden en de tijd van voor de Afsluitdijk ervaren. Met zowel een binnen- als buitenmuseum hoeft u zich hier geen moment te vervelen!

Waarom kiest u voor Gebo Tours?

Zoals al eerder beschreven is het een aanrader om voor Gebo Tours te kiezen als u een bus wilt huren naar Noord-Holland. Ten eerste is het fijn dat u met uw hele groep van vertrekplaats naar bestemming wordt gebracht. Een prettige bijkomstigheid is echter dat de organisatie uit uw handen wordt genomen. U geniet van een heerlijk dagje uit, terwijl Gebo Tours er voor zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u tijdens de reis een lekkere lunch, een taartje onderweg of tijdens één van de activiteiten een lekker stuk fruit? Geef het van tevoren aan en wij regelen dat u een compleet zorgeloze dag beleeft.

Bus huren in Noord-Holland? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Staat er binnen afzienbare tijd een busreis naar Noord-Holland in de agenda? Vraag dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan bij Gebo Tours! Wij bieden u voordelige tarieven voor de leukste dagjes uit. Heeft u desondanks nog even wat meer informatie nodig? Maak dan gebruik van het contactformulier! Wij proberen vervolgens zo snel mogelijk te reageren om het tot een zo vlot mogelijke samenwerking te laten leiden.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen