Bus huren Overijssel

Wilt u met uw collega’s, uw voetbalteam of uw familie een bus huren naar Overijssel? En lijkt het u fijn dat de organisatie van de reis volledig uit uw handen wordt genomen? Dan bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres! Wij zorgen er niet alleen voor dat u met uw gezelschap van A naar B wordt gebracht, maar we regelen ook de tickets voor de locaties en evenementen waar u met uw groep naartoe wilt.

Wat te doen in Overijssel?

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen in Overijssel? Gebo Tours brengt u graag naar de mooiste plekken van de provincie. Zo kunt u, wanneer u bijvoorbeeld met uw klas op schoolreisje bent, goed terecht bij Het Giga Konijnenhol! Bij dit speelparadijs, wat door de ANWB is genomineerd voor de titel ‘Leukste uitje van 2021 in Overijssel’, kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken voor een schappelijke prijs. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden is er volop vertier voor de kinderen, die daar de keuze hebben uit allerlei binnen- en buitenactiviteiten waar ze de hele dag zoet mee kunnen zijn.

Meer uitjes in Overijssel

Gebo Tours biedt allerlei gezellige uitjes aan voor groepen in Overijssel. Zo kunt u vanaf €45 per persoon een mooie rondvaart maken met uw familie op de salonboot “De Veerman van Kampen” of u gaat met uw vriendengroep op excursie in de enige echte Grolsch-brouwerij. Ook een rondje met de dieseltrein door Twente behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een rit met deze authentieke spoorlijn, die al in 1884 werd aangelegd, kunt u met uw gezelschap genieten van het mooie landschap in Twente en ervaart u tegelijkertijd het reizen op de oude manier. Voor cultuurliefhebbers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen kan ook een bezoek aan het Oranjemuseum zeker de moeite waard zijn.

Slagharen en Hellendoorn

Een bekend attractiepark dat uitermate geschikt is voor groepsuitjes in Overijssel, is natuurlijk attractiepark Slagharen. Laat de kinderen lanceren in de Gold Rush of tem de wilde stieren in El Torito! Meer informatie over het bekende kinderparadijs vindt u hier. Kent u Slagharen al en wilt u met de klas naar een ander attractiepark? Dan is avonturenpark Hellendoorn een goed alternatief. De kinderen kunnen hier genieten van de gave achtbanen, de spetterende waterbanen en het spannende piratengebied. Maak gebruik van onze arrangementen om er een prachtige dag van te maken en beleef een onbezorgde dag met uw klas in het prachtige avonturenpark.

Uiteraard zijn er nog veel meer dingen te doen in Overijssel. Zo kunt u zich een hele dag opperbest vermaken in de mooie dorpen, zoals Giethoorn of Staphorst. Vaar met uw bootje rond door de mooie slootjes van het sprookjesachtige Giethoorn of schuif aan bij de vele terrassen die de dorpen te bieden hebben. Naast de bovengenoemde opties zijn nog veel meer dingen vinden die in de provincie te beleven zijn.

Alles-in-één met Gebo Tours

Waarom kiezen voor Gebo Tours? Een voordeel is dat we u niet alleen van locatie naar locatie brengen, maar we nemen tevens de hele organisatie van de dag op ons. Zo kunt u de hele dag vrijuit genieten van uw uitje en hoeft u zich verder nergens druk om te maken. Koffie met gebak? Geen probleem. Een uitgebreide lunch tussen jullie groepsactiviteiten door? Regelen we voor u. Gebo Tours zorgt ervoor dat u de hele dag in het zonnetje wordt gezet.

Binnenkort een groepsreis in de planning? Vraag hier uw offerte aan!

Enthousiast geworden over Overijssel en benieuwd naar de kosten voor en dagje weg met een grote groep? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of vrijblijvend een offerte aan te vragen. Ook voor het vergaren van meer informatie of als u andere vragen, opmerkingen of verbeterpunten hebt, laat het ons vooral weten. We zien u graag in Overijssel!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen