Bus huren Rotterdam

De leukste uitjes naar Rotterdam met Gebo Tours

Heeft u binnenkort een uitje in Rotterdam en zoekt u daarvoor nog naar passend vervoer? Bij Gebo Tours weten we daar wel raad mee! Wij regelen alleen niet vervoer voor zowel heen als terug voor u, maar nemen de organisatie ook nog eens in handen. Dat wil zeggen dat wij bijvoorbeeld voor de (entree)tickets van de locatie zorgen, we u helpen met het vinden van een geschikte locatie en ook op de plaats zelf voor bijvoorbeeld een hapje en een drankje kunnen zorgen. We kennen de leukste plekjes en bezienswaardigheden in Rotterdam en hebben zodoende voor ieder gezelschap wel wat goede tips.

Ontdek alle bezienswaardigheden in Rotterdam

Willen jullie de stad bijvoorbeeld wat beter leren kennen? Dan is een rondvaart over de Maas een leuke optie. Combineer het met een bezoekje aan de Euromast en u heeft ook direct de hoogste uitkijktoren van Nederland betreden. Blijft u liever aan wal? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een twee uur durende wandeltocht door Rotterdam. Laat u door een lokale gids langs alle bezienswaardigheden in Rotterdam leiden en bezoek de bekende plekken als de Markthal en de Coolsingel. Als u twee uur lopen misschien wat te lang vindt, dan kunt u ook kiezen voor een heuse segwaytour door de Maasstad.

Cultuur snuiven

Maar ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven in Rotterdam. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Maritiem Museum, waar u op reis kunt gaan door het maritieme verleden en heden door middel van tentoonstellingen en interessante verhalen. Of breng een bezoek aan de Sint Laurenskerk, het enige Middeleeuwse gebouw dat de bombardementen in 1940 heeft overleefd. Zodoende is wordt het als het symbool van de veerkracht van Rotterdam gezien. Wilt u toch wat anders cultureels doen? Laat u dan meenemen door een lokale architect voor een twee uur durende wandeling door de stad, waarbij u langs vrijwel alle bezienswaardigheden in Rotterdam wordt geleid.

Bent u met een groep die ervan houdt om meer dingen zelf te ondernemen? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld een idee om 18 holes minigolf te spelen. Versla uw collega’s, familie of vrienden en kroon uzelf tot koning minigolf van 2022. Gelegen in het Euromastpark bent u dan ook direct in het centrum van Rotterdam. Een idee voor de kids? Dan zijn tickets voor Diergaarde Blijdorp nooit verkeerd! Kom oog in oog te staan met een scala aan verschillende dieren en geniet van een heerlijk dagje uit in een fascinerende omgeving.

De voordelen van reizen met Gebo Tours

Een bus huren naar Rotterdam bij Gebo Tours betekent gegarandeerd een hoop voordelen. Zoals we al eerder aangaven verzorgen we niet alleen het vervoer, maar ook de organisatie van het uitje. En daar blijft het niet bij, want bij Gebo Tours maakt het niet uit met hoeveel personen u bent. Heeft u een groep van 40 of van wel 90 personen? Dat is bij Gebo Tours geen probleem. Ons wagenpark met daarin ruim 100 eigen touringcars biedt voor iedere groep wel geschikt vervoer. Bovendien beschikken we over veel ervaren chauffeurs, waardoor we voor ieder gezelschap kunnen selecteren welke chauffeur er het beste bij de groep past.

Uitje naar Rotterdam? Gebo Tours regelt het voor u!

U weet waar u naar toe wilt, met hoeveel personen u bent en wanneer het uitje gepland staat? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en zorg dat (het vervoer van) uw uitje naar Rotterdam geregeld is! Heeft u nog vragen omtrent de bussen, de locatie, een eventueel arrangement of wellicht iets anders? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat u van alle informatie op de hoogte bent. Wellicht zien we u dan snel om van uw groepsreis naar Rotterdam het perfecte dagje uit te maken!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen