Seniorenreizen met busvervoer

Op zoek naar een leuk en volledig verzorgd uitje? Bekijk ons aanbod voor senioren busreizen! Wij halen u op en brengen u weer veilig thuis in een van onze comfortabele bussen! Geniet van de rust en het uitzicht en laat u veilig vervoeren naar de mooiste bestemmingen in Nederland.

Geniet samen met uw geliefden, familie of bekenden van een vereniging of sportclub in de speciale luxe bussen van Gebo Tours. Wij organiseren uw vervoer voor de leukste dagtochten in Nederland.

Comfortabele busreizen voor senioren

Gebo Tours heeft een zeer divers wagenpark om elke senioren busreis tot een succes te maken. Of het nu gaat om een klein gezelschap tot een grote groep van 24 personen, er is altijd ruimte voor iedereen. Ook wanneer het gaat om een meerdaagse seniorenreis, bij Gebo Tours zit u altijd goed en heeft u ruime keus om een passend vervoersmiddel te huren.

Zijn er reizigers bij in een rolstoel dan adviseren wij u de liftbus of de rolstoeltouringcar te huren, deze zijn van alle gemakken voorzien. De chauffeur helpt de rolstoel gebonden reiziger veilig met de lift in de bus.

Wagenpark

Het wagenpark telt bijna 100 eigen touringcars. De capaciteit van deze bussen varieert van 40 tot 92 comfortabele zitplaatsen. De 60 en 70- persoons bussen hebben een gemakkelijke in en uitstap mogelijkheid. De luxe dubbeldekkers hebben een capaciteit van 85 tot 92 personen. Deze is perfect voor een dagje uit!
Alle bussen zijn standaard uitgerust met airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Voor elke passagier dus een relaxte reiservaring.

Ervaren buschauffeurs

Bij Gebo Tours werken meer dan 150 enthousiaste chauffeurs, variërend in de leeftijd van 25 tot 60 jaar. Allemaal beschikken ze over de juiste kwalificaties voor het beste vervoer. Er wordt altijd gekeken naar de samenstelling van de groep zodat er een match is tussen chauffeur en passagiers. Waar u ook naartoe gaat, het is altijd gezellig in de bus!

Veiligheid voorop

Uiteraard zitten alle passagiers veilig en worden ze zonder problemen van A naar B gebracht. Elke bus en touringcar wordt bestuurd door ervaren en bekwame chauffeurs. De chauffeurs van Gebo Tours zijn gewend om lange afstanden door heel Europa te rijden. Jaarlijks volgen ze een training en blijven ze op de hoogte van alle wettelijke richtlijnen omtrent veiligheid en comfortabel personenvervoer. Ook doen de chauffeurs mee aan beroepsgeoriënteerde opleidingen van onze eigen Gebo Academy waarmee ze zijn getraind voor het bieden van de juiste hulpverlening tijdens calamiteiten.

Voordelige senioren reizen inclusief bus

Wanneer er een datum is gepland voor de senioren busreis zijn wij ruim op tijd op de afgesproken locatie. De bussen van Gebo Tours rijden door heel Nederland en staan weer voor u klaar voor de terugreis om iedereen weer veilig af te zetten. De periode waarin de senioren groepsreis gepland is, is bepalend voor de prijs. Ook de afstand en de lengte van de reisdag spelen een rol in de totaalprijs. Uiteindelijk presenteren wij u altijd het meest voordelige tarief en bent u verzekerd van een betaalbaar dagje uit met de hele groep!

Blijvende herinnering

Voor iedereen is een dagje uit een blijvende herinnering. De reis ernaar toe speelt een belangrijke rol. Het is de missie van Gebo Tours om voor alle passagiers een gezellige busreis te organiseren met onvergetelijke herinneringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Reserveer hier uw bus!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen