Bus huren Tilburg

Dwalen, kermis of Willem II; genoeg redenen om een bus te huren naar Tilburg

Heeft u binnenkort een groepsuitje en bent u om die reden op zoek naar een bus om te huren naar Tilburg? Dan kunnen wij van Gebo Tours u daar goed bij helpen. Of u nu met familie, vrienden, collega’s of met een groep kinderen bent; er is van alles te doen in deze Brabantse stad. Meer over de activiteiten die u kunt doen tijdens uw uitje naar Tilburg leest u in onderstaande tekst.

Kinderfeestjes

Wilt u bijvoorbeeld een bus huren naar Tilburg voor een kinderfeestje? Dan weet Gebo Tours een aantal leuke locaties om u heen te vervoeren. Neem bijvoorbeeld dierenpark De Oliemeulen, waar u allerlei toffe dieren kunt spotten. Bovendien zijn er wat handige arrangementen voor kinderfeestjes die we voor u kunnen boeken. Wilt u kind liever zelf iets actiefs doen in de vorm van bijvoorbeeld klimmen? Dan heeft u zelfs meerdere keuzes! Zo kunnen de kids bijvoorbeeld midden in het bos klimmen en klauteren bij het Klim & Avonturenbos en kunnen zij de energie tevens kwijt bij Klimcentrum Neoliet.

Ook een cultureel uitje naar Tilburg behoort logischerwijs tot de mogelijkheden, want er zijn voldoende musea en bezienswaardigheden in Tilburg die u kunt bezoeken. Zo kunt u langsgaan bij het Textielmuseum of het Natuurmuseum Brabant. Bent u meer geïnteresseerd in grote kerken? Dan raden we u aan om een bus te huren naar Tilburg voor een bezoek aan de St. Jozef Kerk, de Heikese Kerk of het Hasselt Chapel. Andere voorbeelden van bezienswaardigheden in Tilburg zijn onder anderen de Kempentoren en het Duvelhok.

Met vrienden of collega’s naar Tilburg

Een vrijgezellen- of bedrijfsuitje op de planning? Of wilt u er even lekker met vrienden tussenuit? Ook dan kunnen we met gemak een aantal redenen noemen om een bus te huren naar Tilburg. Neem bijvoorbeeld eens uw tijd om het Dwaalgebied te ontdekken, waar u kunt ‘dwalen’ door allerlei straatjes met daarin leuke koffiezaakjes, eetcafés, hippe interieurwinkeltjes en verschillende grote gebouwen.

Maar ook in de Tilburgse binnenstad is het altijd gezellig, met voldoende mogelijkheden om te shoppen of uit te gaan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over een uitje naar Tilburg voor de grootste en meest gezellige kermis van Nederland!

Voor de sportievelingen; Willem II of Tilburg Trappers

Wanneer u met allemaal sportieve types op stap gaat, is het ook een leuk idee om een bus te huren naar Tilburg voor een sportwedstrijd. Daar zijn dan ook verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u bijvoorbeeld een wedstrijd bezoeken van voetbalclub Willem II. Zij spelen in de eredivisie en in het Koning Willem II Stadion is het – al helemaal als ze winnen – altijd gezellig op de tribunes.

Wilt u liever kennismaken met een relatief onbekendere sport in Nederland? Ga dan eens naar de Tilburg Trappers! Dit is een ijshockeyploeg die eveneens uitkomt op het hoogste niveau van Nederland. Een bijzondere ervaring dus!

De voordelen van Gebo Tours

Een groot voordeel aan een uitje naar Tilburg met Gebo Tours is dat wij uw gezelschap niet alleen hen en terug vervoeren, maar ook nog eens de organisatie van de reis op ons willen nemen. We kunnen bijvoorbeeld de tickets voor uw favoriete locatie boeken en daarbij wellicht ook nog de bijbehorende arrangementen voor u fixen. Zo kunt u in alle rust toeleven naar uw uitje in Tilburg en er op de dag zelf optimaal van genieten. Dit alles doet Gebo Tours ook nog eens tegen scherpe tarieven, zodat er voor iedereen een betaalbare dag in het verschiet ligt.

Neem snel contact met ons op!

Hebben deze voordelen u doen besluiten om een bus te huren naar Tilburg via Gebo Tours? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen