Bus huren Utrecht

Bus huren in Utrecht

Bent u van plan om binnenkort een uitje te organiseren met uw vrienden of familie? En wilt u daarvoor graag een bus huren om naar Utrecht te gaan? Dat kan bij Gebo Tours! Wij zorgen ervoor dat u zich geen moment druk hoeft te maken over het organiseren van uw uitje. Gebo Tours brengt u niet alleen naar de locatie van uw trip, maar regelt daarnaast ook tickets en arrangementen voor de leukste dagjes uit. U gaat een comfortabele dag tegemoet met Gebo Tours als reisleider!

Wat te doen in Utrecht?

Weet u nog niet zo goed wat er allemaal te doen is in Utrecht? Geen zorgen. Gebo Tours weet precies wat de provincie allemaal te bieden heeft om u en uw vrienden of familie een fijne dag te bezorgen. Afhankelijk van het gezelschap waarmee u bent kunnen we de leukste locaties voor u verzinnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje Spakenburg? Een mooi dorp met niet alleen mooie authentieke kenmerken, maar ook moderne winkels en horecavoorzieningen. Een leuk alternatief om met uw familie te bezoeken is het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Schoolreismogelijkheden

Als u een bus wilt huren naar Utrecht met uw schoolklas in plaats van met uw familie weet Gebo Tours ook voldoende locaties die u kunt bezoeken. Zo zijn er in Utrecht een aantal leuke dierenparken waar u heen kunt gaan. Als eerste raden wij Dierenpark Amersfoort aan. Midden in het land en midden in het bos ziet u onder anderen olifanten, tijgers, giraffen en zebra’s in het echt. Geniet van de rondzwemmende pinguïns of neem een kijkje in het Dinopark! Misschien al eens naar Dierenpark Amersfoort geweest? Dan is het Ouwehands Dierenpark ook zeker de moeite waard om heen te gaan.

Meer uitjes in Utrecht

Ook voor bedrijfsuitjes of een dagje weg met vriendinnen kunt u goed in Utrecht terecht. Exclusief in het Beatrix Theater in deze stad is namelijk de Tina Turner Musical te zien. De eerste musical over het leven van de zangeres van grote hits als ‘The Best’, ‘Private Dancer’ en ‘What’s love got to do with it’. Gebo Tours regelt de tickets voor u en zorgt er bovendien voor dat u met een luxe touringcar bij het Beatrix Theater aan komt.

Verder zijn er nog veel meer dingen te beleven in Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart op de Vinkeveense Plassen, een bezoekje aan het Kaasmuseum of de Oranjetocht. Bij laatstgenoemde maakt u kennis met de mooiste kastelen en uitgestrekte bossen die de provincie Utrecht kent. Benieuwd wat er nog meer allemaal valt te beleven? Neem dan hier eens een kijkje!

Alles in één met Gebo Tours

Het grote voordeel aan het reizen met Gebo Tours is dat de organisatie u volledig uit handen wordt genomen. Geniet lekker van uw dagje uit, terwijl wij ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zoals gezegd zorgen we niet alleen voor het vervoer van uw groep, maar fungeren we ook als reisleider. Zin in koffie en gebak tijdens het uitje in Utrecht? Laat het van tevoren weten en Gebo Tours zorgt dat het in orde komt. Een lunch of een patatje tussen de activiteiten door? We kunnen het allemaal voor u regelen.

Zin in een groepsreis naar Utrecht? Vraag een offerte aan!

Als u enthousiast bent geworden over alles wat de provincie Utrecht te bieden heeft, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u verder nog behoefte aan meer informatie of heeft u nog andere vragen omtrent (groeps)reizen met Gebo Tours? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat u het perfecte dagje uit beleeft!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen