Bus huren Zeeland

Boek een busreis bij Gebo Tours voor de leukste uitjes in Zeeland

Bent u van plan om in de komende periode eens een bus te huren voor een uitje in Zeeland? Dan bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres. Wij vervoeren u graag als u met een groot gezelschap – zoals uw klas, familie of vriendengroep – een dagje weg gaat. Tevens regelen wij ook alles buiten het vervoer om. Zo boeken we de tickets voor de betreffende bestemming en bieden we daarnaast arrangementen aan. Zo hoeft u zich rondom en tijdens de reis nergens meer druk over te maken.

Zeeland, een prachtig gebied in het zuidwesten van Nederland waar van alles te doen is. Het maakt ook niet uit met wie u bent; we weten leuke adressen voor schoolreizen en bedrijfsuitjes, maar ook voor aantrekkelijke familiedagjes of andere groepsdagtochten. Gebo Tours heeft al een hele selectie gemaakt van activiteiten die mogelijk in Zeeland gedaan kunnen worden en we kunnen u dan ook aan de leukste locaties helpen om uit te kiezen. Wilt u met de busreis naar Zeeland toch ergens anders heen? Geen probleem! Geef het van tevoren aan en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat is er te doen in Zeeland?

Gaat u met familie of vrienden op stap? Dan weten wij een unieke locatie in het hartje van Zeeland waar u kunt genieten van een mooie klederdrachtenshow. Uiteraard kunnen de welbekende Zeeuwse Babbelaars tijdens deze dag ook niet ontbreken. Kijkende naar uitjes in Zeeland is Weergaloos Walcheren een goed alternatief. Walcheren, ook wel ‘De Tuin van Nederland’ genoemd, is een schiereiland dat door de jaren heen zorgvuldig haar plattelandskarakter heeft gekoesterd. In dit gebied, met oneindig veel variatie en veel nieuwe verrassingen, worden bezoekers nooit teleurgesteld.

Bus huren voor schoolreizen in Zeeland

Maar ook voor eventuele schoolreizen kunt u bij ons een bus huren om naar Zeeland toe te gaan. Zo is in Vlissingen het Dock Family Entertainment Centrum een leuke locatie. Met onder anderen een trampolinepark, bowlingbaan, een ninja tag arena en een lasergamehal is er voor ieder wat wils. Maar ook bij kinderkermis ’t Kraayenest zullen de kids zich tijdens de schoolreis opperbest vermaken. Bij deze speelvoorziening van ruim 1700 vierkante meter kunnen ze zich uitleven in onder anderen het piratenschip, de grote ballenbak en de leukste glijbanen!

Gebo Tours organiseert uw reis van A tot Z

Waarom u het beste voor Gebo Tours kunt kiezen wanneer u een busreis naar Zeeland gaat maken? Dat komt omdat het alleen maar voordelen heeft om met ons te reizen. Niet alleen het feit dat u met de hele groep van A naar B wordt gebracht is al erg praktisch; ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over alles wat er rondom de reis moet gebeuren.

Wij zorgen dat uw gezelschap wordt begeleid door een ervaren en passende chauffeur en ook om eten in de vorm van een tussendoortje of iets anders hoeft u niet verlegen te zitten. Van tevoren stemmen we af of u naast de reis ook gebruik wilt maken van één van onze arrangementen en op de dag zelf kunnen u en uw groep zorgeloos genieten van het dagje uit.

Bus huren richting Zeeland? Wacht niet langer en neem contact op!

Overtuigd geraakt van de voordelen van busvervoer met Gebo Tours? Wacht dan niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan! Heeft u vragen of opmerkingen over eventuele reizen, arrangementen of andere dingen? Dan staat u uiteraard altijd vrij om even contact met ons op te nemen. Wij proberen u vervolgens zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien om ervoor te zorgen dat u spoedig kunt beginnen met aftellen tot het leukste dagje uit!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen