Bus huren Zuid-Holland

Bus huren in Zuid-Holland

Bent u van plan om een bus te huren naar Zuid-Holland met vrienden, familie of collega’s? Of staat er binnenkort een schoolreis op de planning? Dan moet u bij Gebo Tours zijn! Wij vervoeren u niet alleen van en naar de locatie waar u heen wilt, maar we nemen ook de organisatie van de groepsreis in handen. Een dagje met uw vrienden naar Rotterdam of met de klas naar Duinrell? Gebo Tours zorgt ervoor dat u en uw gezelschap de hele dag lekker comfortabel kunnen genieten.

Wat te doen in Zuid-Holland?

Gebo Tours weet de leukste locaties uit te kiezen voor uw groepsreis naar Zuid-Holland. Of u nu met familie, uw vrienden of op bedrijfsuitje wilt; er is altijd wel wat leuks te doen in Zuid-Holland. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘Rotterdam in hogere sferen’? In deze leukste eetattractie van de Havenstad kunt u eten op liefst 32 meter hoogte, terwijl u ook nog eens 360 graden draait. Een andere mogelijkheid in Rotterdam is ‘Te land, ter zee en in de lucht’. Hier leert u de stad kennen op – de naam zegt het al – meerdere manieren. U brengt onder andere een bezoek aan de Euromast en uiteraard zijn koffie en gebak bij het dagje uit inbegrepen.

De leukste schoolreizen

Waar de bovenstaande opties misschien meer voor de wat oudere generaties zijn weggelegd, is er ook voor de jeugd reden genoeg om een bus te huren in Zuid-Holland. Zo is Duinrell al jaren een grote trekpleister voor schoolreizen en dergelijken. Met meer dan 40 attracties en 21 glijbanen hoeven de kinderen hier geen moment stil te zitten. Gebo Tours regelt hier niet alleen uw vervoer, maar ook zaken als tickets, plattegronden en eventueel een lunch of kaartjes voor het Tikibad. Van tevoren kunt u precies invullen wat u wilt, zodat wij u een zorgeloze dag kunnen bezorgen.

Liever naar een andere locatie dan Duinrell? Dat kan natuurlijk ook. Een andere leuke optie om met de klas heen te gaan is bijvoorbeeld Familiepark Plaswijckpark. Hier kunnen de kids zowel binnen als buiten spelen en met 50 verschillende diersoorten zullen zij hun ogen uit kijken. In de speeltuin kunnen ze zich lekker uitleven en de echte waaghalzen kunnen met de kabelbaan over het water vliegen. Ook Vogelpark Avifauna is nog een leuk alternatief om heen te gaan op schoolreis in Zuid-Holland!

Meer uitjes in Zuid-Holland

Als u dacht dat dit alles was qua uitjes in Zuid-Holland, dan heeft u het mis. Zo kunt u zich uitstekend vermaken met ‘De Biesbosch en chocolade’; een vaartocht tussen een prachtig gebied met allerlei flora en fauna. Ga een dagje naar de Keukenhof of ga eens brunchen in het Groene Hart. U staat ervan versteld hoe veel Zuid-Holland eigenlijk te bieden heeft.

Gebo Tours; van alle markten thuis

Reist u met Gebo Tours, dan kent dat direct veel voordelen. De organisatie van de reis wordt volledig uit uw handen genomen en bovendien wordt u vervoerd met de fraaiste touringcars. Zoals gezegd kunnen we zoveel als mogelijk voor u regelen om u het comfort te bieden die u tijdens de reis graag wilt hebben. Zo zorgen wij dat de tickets worden geboekt en jullie dus geen moeite hebben om binnen te komen. Koffie en gebak tussen de activiteiten door? Geef het aan en wij regelen het!

Vraag een offerte aan voor uw groepsreis naar Zuid-Holland!

Zin gekregen om één van al deze opties te gaan bezoeken met uw gezelschap? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij Gebo Tours. Meer weten over het één of ander? Of heeft u opmerkingen of verbeterpunten? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen