Bus huren Zwolle

Bus huren naar Zwolle bij Gebo Tours

Heeft u binnenkort een groepsreis op de planning staan richting Zwolle en zoekt u voor deze gelegenheid nog naar passend vervoer? Dan bent u bij de specialisten van Gebo Tours helemaal op de juiste plek! Wij vervoeren al jarenlang grote groepen van A naar B en retour en door ons uitgebreide wagenpark hebben we voor ieder gezelschap wel een geschikte touringcar in huis. Zo vervoeren we regelmatig grote groepen voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of schoolreizen, maar komt het ook veelvuldig voor dat wij grote families of vriendengroepen van locatie naar locatie brengen. Wilt u meer weten over een bus met chauffeur huren naar Zwolle? Lees dan vooral verder of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Bedrijfsuitjes, schoolreizen en andere groepsreizen

Een personen bus huren naar Zwolle kunt u doen om allerlei verschillende redenen. Wanneer u bijvoorbeeld een uitje met uw vrienden gepland heeft staan, is het fijn om te bedenken dat er niemand hoeft te worden opgeofferd om te gaan rijden. Want zeg nou zelf: bij de gemiddelde vriendengroep staan er vaak niet een handvol mensen te springen om achter het stuur plaats te nemen. Door een bus met chauffeur te huren naar Zwolle bent u van dit probleem af en kan iedereen gewoon lekker gezellig bij elkaar in de bus zitten, op weg naar en terugkomend van een leuke dag. Ook voor vriendengroepen is er namelijk genoeg te doen in Zwolle. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw vrienden een bezoek brengen aan een wedstrijd van eredivisieclub PEC Zwolle of gewoon eens met z’n allen een dagje uit gaan in het fijne centrum van deze stad!

Maar niet alleen voor vriendengroepen kan het ideaal zijn om een bus te huren naar Zwolle; ook voor schoolreizen is het huren van een bus met chauffeur naar Zwolle een goed idee. Kinderen hoeven zich in deze stad namelijk geen moment te vervelen. Zo bevindt Dinoland zich bijvoorbeeld in deze Overijsselse stad, een avontuurlijk dinopark dat leuk is voor kinderen tot en met veertien jaar. Maar ook bij Djambo Kidsplay in Zwolle zullen de kinderen zich vanaf het eerste moment tot het laatst moment vermaken. In dit indoor speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar valt van alles te beleven: van klimmen en klauteren tot rijden met autootjes en van rennen en glijden tot spelen op de vulkaan. Een bus huren naar Zwolle voor Djambo Kidsplay is dan ook een echte aanrader.

Ruime keuze door ons uitgebreide wagenpark

Heeft u een grote vriendengroep of familie of wilt u eigenlijk met twee of drie klassen tegelijk een personen bus huren naar Zwolle? Geen probleem, want Gebo Tours beschikt over bussen waarmee tot wel 92 personen kunnen worden vervoerd. Sowieso is er veel keuze wat betreft touringcars, want met meer dan tachtig eigen touringcars in ons wagenpark is er voor ieder wat wils. Bovendien is het ook wat betreft comfort goed geregeld in de touringcars. Zo beschikken vrijwel al onze bussen bijvoorbeeld over airco, een toilet een koelkast en voetsteunen en zijn ook zaken als een koffie-unit, radio, verstelbare rugleuning en dubbele beglazing standaard aanwezig. Alles om er maar voor te zorgen dat u en uw gezelschap zo comfortabel mogelijk van A naar B en weer terug komen!

Wat daarnaast goed is om te weten, is dat wij niet enkel een oplossing bieden voor wanneer u een bus met chauffeur wilt huren naar Zwolle. We dragen namelijk ook graag ons steentje bij als het gaat om het organiseren van de reis, zodat u zelf zonder zorgen kunt toeleven naar uw gezellige uitje. Zo boeken we de (entree)tickets voor de locatie waar u met uw groep naartoe wilt en daarnaast kunnen we ook zorgen voor een hapje en een drankje, in de bus of wellicht elders. Van tevoren maakt u uw wensen en behoeften kenbaar, waarna wij deze voor u proberen in te willigen. Wij staan voor alles open en gaan geen uitdaging in de weg. Meer weten over reizen met Gebo Tours? Vraag dan gratis onze brochure aan!

Zwolle stad

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bus met chauffeur huren naar Zwolle? Neem contact op met Gebo Tours!

Ziet u het wel zitten om een bus te huren naar Zwolle bij Gebo Tours? Dan doen wij er, samen met onze ervaren chauffeurs, alles aan om u een fijne reis van locatie en locatie en retour te bieden. Neem vooral contact met ons op wanneer u meer wilt weten over het bus huren naar Zwolle of, wanneer u overtuigd bent, vraag direct vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zijn zowel bereikbaar via telefoon (0529-481234) als per mail (info@gebo.nl) wanneer u vragen heeft over onze diensten!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen