Busverhuur middelbare school

Busverhuur middelbare school

Voor wie er op uit wil met de klas organiseren wij een complete busverhuur voor de middelbare school: inclusief tickets voor parken. Hoe handig is het dat u niet alleen een bus huurt, maar ook direct de volledige dag kan plannen bij één organisatie? Dat is wat Gebo Tours doet. Wij ontzorgen van A tot Z en regelen ook de tickets voor musea, pretparken, dierentuinen en meer.

Spraakmakende uitjes

Bij ons kunt u terecht voor een heleboel spraakmakende uitjes door heel Nederland. Onze busverhuur voor middelbare scholen rijdt u graag naar iedere provincie. Niet alleen pretparken worden aangedaan, maar u kunt ook kiezen voor een educatieve tour. Reis naar bijvoorbeeld Aviodrome of breng een bezoek aan Herinneringskamp Westerbork. Heeft u speciale wensen? Geef deze dan door aan ons team en wij komen met een passende oplossing voor uw groep.

Veilig begeleid vervoer

Op reis met Gebo Tours betekent veilig vervoer onder begeleiding van professionele, ervaren buschauffeurs. Zij kennen Nederland én Europa op hun duim en hebben veel ervaring met het veilig én gezellig vervoeren van jongeren. Tijdens de kennismaking en het plannen van de reis zoeken wij een chauffeur die perfect past bij de groep. Zo zorgen we ervoor dat het voor iedereen een leuke ervaring wordt.

Ook voor hele weekenden

Bent u van plan om een weekend met de klas op tour te gaan en heeft u vervoer nodig voor meerdere dagen? Wij stellen onze meerdaagse busverhuur voor middelbare scholen aan u beschikbaar. Onze chauffeurs reizen graag met u mee naar diverse bestemmingen om u en de groep de tijd van hun leven te bezorgen. Het vervoer is volledig af te stemmen op uw wensen.

Volledig verzorgd

Kiest u voor Gebo Tours, dan wordt u tijdens de reis volledig ontzorgd. Alvorens de reis stellen wij naar wens de dag planning(en) samen en voorzien wij u van alle belangrijke informatie, voordat u op reis gaat. Tijdens de reis geniet u van een volledig ingerichte bus, met koffiezetapparaat, toilet, televisie en voldoende stops onderweg bij langere reizen. Daarbij fungeren onze chauffeurs niet alleen als bestuurder, maar zijn zij ook uw betrouwbare reisbegeleider.

Uw bustour reserveren

Wilt u gebruik maken van onze busverhuur voor middelbare scholen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen