Busverhuur vereniging

Bus huren met vereniging

Even een dag erop uit met elkaar? Een bus huren met de vereniging doet u bij Gebo Tours. Wij bieden u een compleet verzorgde reis aan inclusief tickets voor parken en musea. Onze bussen bieden u veel comfort, beenruimte en andere luxe toevoegingen. U bepaalt de tour en wij verzorgen de rest. Laat ons u meenemen in de diverse mogelijkheden voor het uitje met uw vereniging.

De leukste uitjes voor verenigingen

Wilt u educatief op stap of staan er sportieve uitjes op het programma? Welk uitje uw vereniging ook kiest, Gebo Tours verzorgt het graag van A tot Z. U kunt in ons assortiment zien welke uitjes wij allemaal aanbieden en wat de verdere mogelijkheden zijn. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor onbenoemde mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat we het reisschema passend maken aan uw wensenpakket.

Veilig en vertrouwd op weg

Gebo Tours heeft een wagenpark van ruim 70 verschillende bussen. U kunt een bus huren voor de vereniging met meer of minder comfort, wat u wenst. Daarnaast zijn onze buschauffeurs allemaal volledig opgeleid en zijn zij bekend met allerlei soorten wegen in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Tijdens de reis zal onze chauffeur tevens dienen als uw reisleiding, waarbij hij hier en daar leuke ervaringen zal delen van zijn voorgaande reizen. U kunt altijd bij hem terecht in geval van vragen of advies.

Compleet verzorgd

Een bus huren met uw vereniging krijgt een extra verzorgd tintje met Gebo Tours. Wij hebben een enorm wagenpark met zo ongeveer 70 verschillende bussen. Deze zijn niet alleen voorzien van veel zitcomfort, maar bevatten in de meeste gevallen ook een toilet en een koffiezetapparaat. Ideaal voor de langere uitjes! Wij pikken u op bij de gewenste bestemming en brengen u na het uitje ook weer veilig terug op de afgesproken plek.

Plan vandaag uw busreis met de vereniging

Wilt u vandaag nog een busreis plannen met uw vereniging? Neem dan spoedig contact op met Gebo Tours. Wij maken uw trip graag van A tot Z in orde. Neem hiervoor contact op middels het offerteformulier en wij geven u spoedig een reactie.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen