Commercieel medewerker

 

Commercieel medewerker

Recent afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wie zijn wij?
Gebo Tours is een dynamisch touringcarbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van personenvervoer. Voor iedere vervoersbehoefte heeft Gebo Tours een passende oplossing beschikbaar; of het nu gaat om vervoer van schoolreisjes, dagtochten, evenementen, meerdaagse reizen, voetbalwedstrijden of festivals. Wij staan bekend om onze creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit in vervoer!

Wat zijn je taken?
Als commercieel medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes voor ze geregeld wordt. Je denkt graag met klanten mee en geeft advies op maat. Naast administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van offertes en bevestigingen ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met onze huidige klanten en ga je op zoek naar potentiële opdrachtgevers. Je weet hen te enthousiasmeren over al onze diensten. Van busvervoer voor grote evenementen, schoolreizen, dagexcursies tot meerdaagse reizen in Europa. Jij regelt het allemaal! Het leuke is je bent onderdeel van het gehele proces; van het eerste klantcontact tot het afstemmen met onze leveranciers, het plannen en organiseren van de reis, het instrueren van onze collega chauffeurs en alle bijbehorende administratieve handelingen.

Wat kenmerkt een commercieel medewerker bij Gebo Tours?
Als enthousiast en ondernemend persoon ben je in staat om het gehele verkooptraject van A tot Z te verzorgen. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en bent goed in het persoonlijk benaderen van klanten. Je bent nauwkeurig en houdt ervan om in een gezellig team te werken maar kan je ook goed zelfstandig werken. Daarnaast denk je niet in problemen maar in oplossingen.

Klinkt goed? Maar wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een leuke en uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. Je komt terecht in een gezellig en jong team waar een informele werksfeer heerst. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De functie is voor 32-40 uur op ons hoofdkantoor in Nieuwleusen. Je ontvangt een passend salaris op basis van jouw ervaring en werkzaamheden.

Ben je geïnteresseerd in de functie?
Liever eerst vrijblijvend langskomen om kennis te maken en te ontdekken wat we elkaar kunnen bieden? Dat kan natuurlijk ook. Mocht je interesse of aanvullende vragen hebben dan kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen: 0529-481234.

Wil je meteen solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar vacature@gebo.nl, t.a.v. Geesje Kooiker.