AlgemeenWat zijn de kosten voor het huren van een touringcar?

De kosten voor het huren van een touringcar hangen af van een heleboel factoren, waaronder: reisperiode, reisduur, reisafstand, aantal personen enz..
Neem contact met ons op via 0529-481234 of info@gebo.nl en een medewerker kan u meer vertellen over de kosten van het huren van een touringcar.
Lees hier hoe het werkt als u een bus huurt bij Gebo Tours.
Naar boven

Hoeveel kost het om een offerte te laten maken?

Het ziet er officieel uit, maar het is geheel vrijblijvend! Vraag gerust naar de mogelijkheden, een offerte maken wij gratis voor u, waarna u bepaalt of u op het aanbod in gaat.
Naar boven

Hoe lang duurt het voordat ik de offerte krijg?

Wij streven er naar om de offerte binnen 2 werkdagen toe te sturen. Het duurt uiterlijk 5 werkdagen. Mocht u dan nog niets gehoord hebben, neem dan contact met ons op!
Naar boven

Is een touringcar huren zonder chauffeur ook mogelijk?

Het huren van een touringcar zonder chauffeur is niet mogelijk.
Naar boven

Zijn er ook verschillende klasses in de touringcar?

Gebo Tours heeft een groot wagenpark, met een zeer gevarieerd aanbod aan touringcars. Van 19 tot 90-persoons bestaande uit Tourist Class, Comfort Class, Royal Class en een VIP-touringcar. Voor iedere reis en ieder gezelschap wat wils. Klik hier voor meer informatie over ons wagenpark.
Naar boven

Hoe zit het met de verzekering van de passagiers tijdens de reis/dagtocht?

Wanneer u reist met Gebo Tours, gaat u goed verzekerd op pad! Vanaf het moment dat u instapt, totdat u uitstapt bent u volledig gedekt door de goede verzekeringen die wij hebben afgesloten.
Naar boven

Over welke faciliteiten beschikt een touringcar?

Op een enkele na beschikken al onze touringcars over een toilet, koffiezetapparaat en een dvd-speler met meerdere schermen. Daarnaast hebben al onze stoelen stoelgordels!
Naar boven

Is roken toegestaan in de touringcar?

In al onze touringcars geldt een rookverbod, dit conform de eisen die gesteld worden in ruimtes waar zowel passagiers als werknemers zich bevinden.
Naar boven

Kan rolstoel/rollator/scootmobiel ook mee?

Uw rolstoel en rollator kunnen onder in het laadruim mee, mits ze inklapbaar zijn. Wanneer u dit bij het boeken van uw reis doorgeeft, vermelden wij dit ook op de papieren van de chauffeur.
Naar boven

Hoe lang bewaart Gebo Tours gevonden voorwerpen?

Voor gevonden voorwerpen met een dagwaarde van minder dan € 450 geldt de volgende regeling: als de eigenaar zich niet binnen drie maanden van de genoten busreis heeft gemeld, zal Gebo Tours het voorwerp weggeven of vernietigen. De eigenaar heeft dus 90 kalenderdagen de tijd om zich te melden bij Gebo Tours om navraag te doen of het voorwerp gevonden is. Hierna beroept Gebo Tours zich op haar recht om het voorwerp niet langer in bewaring te houden. 
Voor gevonden voorwerpen met een dagwaarde van meer dan €450 bewaart Gebo Tours het voorwerp voor een periode van maximaal 1 jaar.

Bij gevonden voorwerpen waarvan de eigenaar evident kan worden vastgesteld geldt dat deze binnen 90 kalenderdagen afgehaald dienen te worden. Na het verstrijken van deze periode kunt u het voorwerp bij de Gemeente Dalfsen afhalen. 
Naar boven

Wat zijn de wettelijke bepalingen betreft de rijtijden?

Een chauffeur mag uiteraard niet oneindig blijven doorrijden. Hier zijn wettelijke eisen aan gesteld. Zo mag de chauffeur 4,5 uur aaneengesloten rijden, met daarna verplicht minimaal 45 minuten rust.
Naar boven

Als ik een dagtocht boek, hoe weet ik zeker of deze wel doorgaat?

Wij houden de boekingen bij en wanneer we doorhebben dat er niet genoeg animo is, nemen we direct telefonisch contact met u op.
Naar boven

Hoe zit het met de zitplaatsregeling betreft kinderen (bijvoorbeeld bij schoolreizen)?

Iedere persoon, jong en oud, dient een eigen zitplaats te hebben.
Naar boven

Hoe weet ik dat Gebo Tours veilig/comfortabel vervoer biedt?

Gebo Tours is ISO 9001:2015 gecertificeerd en beschikt daarnaast over een extra Veiligheidsdocument. Dit document is eind 2013 ontwikkeld en hierin worden aanvullende eisen gesteld aan het kwaliteitsmanagementsysteem van ISO, die de veiligheid in en om de touringcar in alle opzichten borgt. Ook is hierin extra aandacht voor naleving van de rij- en rusttijden. Dit tezamen biedt u maximale garanties op het gebied van veiligheid en comfort!
Begin 2014 heeft de ANVR de ISO-certificering + aanvullend Veiligheidsdocument erkend, waardoor deze combinatie voldoet om te mogen rijden voor touroperators.

 
Naar boven