Financieel Manager

Vacature Financieel Manager

Voor Gebo Tours BV zijn wij op zoek naar een Financieel Manager! Weet jij de financiële koers te bewaken en bij te sturen waar nodig? Stap jij in onze (bus)organisatie om mee te bouwen aan de toekomst en mooie doelstellingen?

Bij Gebo Tours werken meer dan 225 mensen aan hetzelfde doel, een perfecte reis voor de klant te verzorgen! Gebo Tours is het grootste touringcarbedrijf van Noord-Nederland en heeft diverse vaste opdrachtgevers (waaronder Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen, KNVB, PEC Zwolle en diverse grote scholengemeenschappen) met elk hun eigen voorkeuren en wensen. Of het nu gaat om een compleet verzorgde dagtocht, een meerdaagse reis of een ritje van A naar B, de touringcar van Gebo Tours rijdt voor!

Je hebt een belangrijke rol in de organisatie en met jouw kennis en adviezen stel je Gebo Tours in staat haar doelstellingen te behalen. Je gaat werken met een zelfontwikkeld geavanceerd IT-systeem dat onze bedrijfsprocessen optimaliseert.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Financiële (maand)rapportages en management informatie
  • Opstellen en voorbereiden van de jaarrekening
  • Leiding geven aan een klein team van financiële professionals
  • Efficiënte financiële administratie
  • Meedenken in financiële strategie en vertalen naar operationeel
  • Afhandeling fiscale en juridische aangelegenheden

Wat zijn jouw kwaliteiten en eigenschappen?

Als Financieel Manager versta je je vak en ben je een volwaardige adviespartner voor de directie. Je bent sterk op inhoud en ook op structuur, je hebt een open persoonlijkheid, bent betrokken, gemotiveerd, betrouwbaar en integer. Je beschikt over vakkennis en hebt vanuit je kennis een duidelijke visie.

Verder over jou:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op financieel gebied
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring opgedaan, dit kan in bedrijfsleven of accountancy zijn
  • Bij voorkeur kennis van Exact Online en Power BI
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

Gebo Tours biedt je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een mooie organisatie met een ervaren en gezellig team. De functie is voor 28-40 uur op ons hoofdkantoor in Nieuwleusen,  wij bieden een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze functie is ingedeeld in een functiegroep met een salaris van maximaal € 4300,00 (op basis van fulltime). Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Ook heb je de mogelijkheid tot het volgen van vak gerelateerde opleidingen of cursussen.

Mocht je interesse of aanvullende vragen hebben over de functie of vacature, neem contact op met Geesje Kooiker via 0529-481234.

Wil je meteen solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar vacature@gebo.nl.