Groepsdagtochten

Hoe leuk is het om een unieke ervaring direct met uw dierbare vrienden of familie te delen! Ga een gezellig dagje uit met uw vereniging, familie of vriendengroep met een bus van Gebo Tours. Wij verzorgen busreizen voor groepen door heel het land en doen allerlei mooie bestemmingen aan. Stap in en laat u verrassen!

Gebo Tours

Elke dag wordt een succes met een bus van Gebo Tours. Voor kleine of grote groepen, iedereen zit goed en veilig in een van de touringcars. Ook wanneer het gaat om een reis van meerdere dagen, Gebo Tours is uw vervoerder voor groepsreizen.

Een rolstoeltouringcar staat ook voor u klaar wanneer iemand in een rolstoel zit. De chauffeur weet precies hoe deze passagier veilig in en uit de bus kan worden begeleid. Deze bussen voor rolstoelvervoer zijn van alle gemakken voorzien. Bekijk ook ons wagenpark voor meer informatie over onze bussen.

Touringcars voor groepen

Er staan zo’n 80 bussen en touringcars op u te wachten om u het perfecte groepsuitje te bezorgen. De grootte is verschillend, het varieert van 40 tot 90 personen met comfortabele zitplaatsen. Alle bussen hebben een gemakkelijke in en uitstap mogelijkheid. Stuk voor stuk zijn ze perfect voor een geslaagd dagje uit! Toch een grotere groep? Kies dan de luxe dubbeldekker! Hier kunnen tot wel 17 tot 92 personen in worden vervoerd.
Alle bussen van Gebo Tours hebben airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Voor elke passagier dus een relaxte reiservaring.

Opgeleid personeel achter het stuur

Gebo Tours heeft meer dan 150 chauffeurs in dienst met de juiste papieren. Goed opgeleide buschauffeurs in de leeftijd van 25 tot 70 jaar. De samenstelling van de groep is bepalend voor de keuze van de chauffeur, is het een jonge groep dan wordt deze groep vervoerd door een jongere buschauffeur.

Vertrouwd onderweg

De passagiers van Gebo Tours worden altijd veilig vervoerd. De chauffeur heeft ontelbaar veel kilometers gereden door heel Europa en is op de hoogte van alle wet- en regelgeving voor personenvervoer. Elk jaar volgen de chauffeurs van Gebo Tours een uitgebreide training en een opleiding op de Gebo Academy die ervoor zorgt dat ze in staat zijn de juiste hulp te verlenen bij ongemakken en calamiteiten.

Goed gepland busvervoer voor groepsreizen

Wanneer de datum is gepland voor de groepsdagtocht staat de bus van Gebo Tours op tijd voor u klaar op de afgesproken locatie. De buschauffeur ondersteunt en begeleidt waar nodig. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over verzamelpunt en vertrektijden. Zo weet u en de groep waar u aan toe bent en kunt u onbezorgd van uw dag gaan genieten.

Een hele belevenis

Een dag uit met uw vriendengroep of collega’s is een hele belevenis. Met een groepsdagtocht kunt u relaxed genieten van de reis en het uitzicht. Het is de missie van Gebo Tours om voor iedereen een gezellige en positieve busreis te organiseren waar nog jaren over gesproken wordt. Door een compleet pakket aan te bieden en gebruik te maken van onze jarenlange ervaring verzekert u zich van een heerlijk dagje weg met de groep.

Boek nu een groepsreis met busvervoer

Kunt u niet langer wachten en wilt u graag meer informatie voor u en uw groep voor een onvergetelijk dagje uit? Kijk dan op deze website of neem contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Weet u genoeg? Reserveer dan snel uw luxe touringcar voor een onvergetelijke groepsreis!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

MA – ZA: 8:00 – 17:00