Interieurverzorg(st)er touringcars

Voor de schoonmaak van onze touringcars zijn wij op zoek naar interieurverzorg(st)ers. Ben jij flexibel inzetbaar, nauwkeurig en woonachtig in de omgeving van Nieuwleusen? Dan ben je bij Gebo Tours aan het juiste adres!

Als interieurverzorg(st)er zorg je ervoor dat onze touringcars er vanbinnen altijd spik en span uitzien. Naast schoonmaken zorg je ervoor dat gevonden voorwerpen veilig worden opgeborgen en houd je het verbruik bij van de schoonmaakmiddelen. Je werkdagen en tijden zijn flexibel aangezien ze afhankelijk zijn van aankomsten en vertrekken van onze touringcars.

Dit ben jij:
– Je bent woonachtig in de omgeving van Nieuwleusen;
– Je bent beschikbaar in de avonduren en weekenden;
– Je bent een zelfstandige, nauwkeurige werker;
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij zijn wij? 
Gebo Tours is een modern, innovatief touringcarbedrijf. Wij beschikken over één van de jongste wagenparken van Nederland. Met meer dan 80 touringcars rijden we door heel Europa. Naast de organisatie van volledig verzorgde dagtochten en schoolreizen, zijn wij de vaste vervoerder van diverse scholen en sportclubs. Geen dag is hetzelfde! Net als onze bussen, staan wij nooit stil.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan gauw jouw CV en motivatie naar vacature@gebo.nl t.a.v. Geesje Kooiker. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 0529-481234.