Leerling touringcarmonteur

Wil jij al werkend alle ins en outs leren over onze bussen? Sleutel mee aan één van onze touringcars! Gebo Tours heeft ongeveer 80 touringcars variërend in capaciteit van 17 tot 90 personen en voert met deze touringcars werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers.

Wat ga je doen?
Je voert (preventieve) onderhoudswerkzaamheden uit aan onze eigen touringcars, maar ook voor derden. Samen met jouw collega’s houd je je bezig met het oplossingen van storingen, het verzorgen van periodieke beurten en het uitvoeren van controles voor vertrek.

Wat kenmerkt een leerlingmonteur bij Gebo Tours?
Jij bent bezig met een MBO opleiding (allround) bedrijfsautotechnicus of technisch specialist bedrijfsauto’s. Je hebt twee rechterhanden, bent stressbestendig, kunt goed communiceren en je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van onze standplaats Nieuwleusen. Uiteraard heb je affiniteit met bussen en touringcars en wil je hier graag meer over leren.

Klinkt goed? Maar wat kan je bij Gebo Tours verwachten?
Een afwisselende baan in een gezellige werksfeer. Je werkt in onze eigen garage in Nieuwleusen. Het is een platte organisatie met een “no nonsens cultuur” en je voert alle voorkomende werkzaamheden uit (geen eilandjes). Na afronding van je opleiding heb je de mogelijkheid om je kennis uit te breiden middels vakgerichte cursussen. Ook rijbewijs D behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Geesje Kooiker via 0529-481234. Ben je overtuigd en heb je interesse in deze afwisselende en uitdagende functie? Stuur dan je motivatie met CV naar vacature@gebo.nl. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!