Schoolreisje Noord Holland

Schoolreisje naar Noord-Holland met Gebo Tours

Heeft uw klas binnenkort een schoolreis naar Noord-Holland op de planning staan en bent u om die reden nog op zoek naar vervoer? Dan hebben wij van Gebo Tours de oplossing voor u! Wij zorgen er niet alleen voor dat u en uw leerlingen op een veilige en verantwoorde manier van A naar B en weer retour worden gebracht, maar ondersteunen u daarnaast bij de organisatie van de reis. Het schoolreisje naar Noord-Holland is voor veel kinderen hét schooluitje van het jaar en dat weten wij ook. Daarom doen wij er alles aan om van deze dag een onvergetelijke dag te maken voor de kinderen. Heeft u ook behoefte aan passend vervoer voor het schoolreisje naar Noord-Holland? Neem gerust contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Wat te doen tijdens de schoolreis naar Noord-Holland?

Leuk en aardig, vervoer voor de schoolreis naar Noord-Holland, maar wat is er dan zoal te doen? Noord-Holland heeft veel te bieden en er zijn dan ook allerlei dingen te bedenken wanneer u met uw klas op schoolreis naar Noord-Holland wilt. Zo is Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna bijvoorbeeld een uitermate geschikte locatie en gaan er ook veel klassen richting het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. In Speelpark De Goudvis in Sint-Maartensvlotbrug vervelen de kinderen zich geen moment met alle gave toestellen en ook de Klimduin in Schoorl is een leuke bestemming als het gaat om een schoolreisje naar Noord-Holland. Ook een dagje Texel behoort tot de mogelijkheden en een dagje kijken in de grote hoofdstad Amsterdam is vanzelfsprekend iets dat iedereen wel een keer moet hebben gedaan.

Dierentuin Noord Holland

Ontvang een vrijblijvende offerte

Waarom op schoolreisje naar Noord-Holland met Gebo Tours?

Besluit u om op schoolreis naar Noord-Holland te gaan met de experts van Gebo Tours, dan weet u zeker dat er een touringcar beschikbaar is die goed bij uw gezelschap past. In ons uitgebreide wagenpark hebben wij liefst tachtig touringcars staan, waar tot wel 92 mensen in passen. Wij beschikken over ervaren chauffeurs en weten inmiddels precies wat de do’s en don’ts zijn tijdens schoolreizen. Bovendien zijn onze touringcars standaard voorzien van veel comfort. Zo beschikken vrijwel al onze bussen over airco, dubbele beglazing, voetsteunen, verstelbare rugleuningen en een koelkast en is ook een radio veelal inbegrepen.

Daarnaast kunnen we u zoals gezegd ook helpen met de organisatie van de reis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boeken van entreetickets voor de plaats van bestemming, kunnen we lunchpakketten of ander eten en drinken regelen en proberen we verder alles te regelen wat u wenst, zolang we het maar van tevoren bespreken. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de schoolreis naar Noord-Holland en kunt u zowel in de aanloop als op de dag zelf lekker genieten van het uitje met de klas.

Schoolreisje richting Noord-Holland? Gebo Tours zorgt graag voor passend vervoer!

Gaat u ook op schoolreisje naar Noord-Holland met uw klas en denkt u dat wij van Gebo Tours de ideale partner zijn als het gaat om vervoer van A naar B en weer terug? Schroom dan niet om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen, zodat we kijken wat we voor elkaar kunnen doen. Vragen over onze diensten, ons wagenpark of is er iets anders dat u over Gebo Tours wilt weten? Neem dan gerust eens contact met ons op, zodat onze specialisten u alle info kunnen geven die u zoekt. Wij zijn bereikbaar via info@gebo.nl (mail) en 0529-481234 (telefonisch) en staan u graag te woord!

Klimduin Schoorl Noord Holland