Schoolreisje Zuid-Holland

Schoolreisje naar Zuid-Holland

Een schoolreis naar Zuid-Holland klinkt niet alleen leuk, maar dat is het ook! Er is van alles te doen in Zuid-Holland, maar uiteraard moet er nog wel vervoer worden geregeld zodat de kinderen ook daadwerkelijk op de plaats van bestemming komen. Daarvoor bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres. Wij kunnen u en uw gezelschap niet alleen van A naar B en weer retour brengen, maar kunnen daarnaast ook nog eens ondersteunen bij de organisatie van de schoolreis naar Zuid-Holland. Meer weten over wat Gebo Tours tijdens het schoolreisje naar Zuid-Holland voor u kan betekenen? Lees onze brochure eens door, neem contact met ons op voor al uw vragen of vraag direct geheel gratis een offerte aan!

Bestemmingen voor schoolreis naar Zuid-Holland

Zoals al eerder aangegeven zijn er allerlei redenen om met schoolreisje richting Zuid-Holland te gaan. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Madurodam in Den Haag of vogelpark Avifaune in Alphen aan de Rijn, maar ook Adventure City in Rotterdam is een zeer populaire locatie waar niemand zich hoeft te vervelen. Adventure is het enige echte indoor klimpark in Nederland, dus genoeg reden om een dag te beleven die nog lang in het geheugen gegrift zal staan. Daarnaast is in Zuid-Holland met Familiepark Drievliet ook nog een zeer fraai attractiepark te vinden. Van de Formule X tot aan het Doolhof en van de Superglijbaan tot aan de Chute; voor iedereen is er wel wat te doen in dit uitgebreide park in Den Haag. Keuze genoeg dus uit allerlei unieke locaties in Zuid-Holland.

Madurodam Zuid Holland

Ontvang een vrijblijvende offerte

Waarom juist Gebo Tours voor vervoer richting schoolreis naar Zuid-Holland?

Naast dat er diverse mogelijke locaties zijn wat betreft de schoolreis naar Zuid-Holland, zijn er ook verschillende redenen om juist voor Gebo Tours te kiezen als het gaat om het vervoer richting deze provincie. Zo hebben wij voor ieder gezelschap een geschikte bus, doordat wij een uitgebreid wagenpark bezitten met ruim tachtig eigen touringcars. Hier zijn wij voorzien van bussen waar tot wel 92 personen in kunnen worden vervoerd. Deze bussen zijn ook nog eens standaard voorzien van veel comfort, zoals een airco, verstelbare rugleuningen, dubbele beglazing, voetsteunen, een koelkast en een radio.

Wat verder een voordeel is aan Gebo Tours is dat wij u kunnen ondersteunen bij de organisatie van de reis. Of het nu gaat om het boeken van de entreetickets voor de betreffende locatie, het regelen van lunchpakketten of het boeken van bepaalde arrangementen tijdens de schoolreis: wij steken graag de handen voor u uit de mouwen. Op die manier kunt u rustig en met een fijn gevoel uitkijken naar het schoolreisje naar Zuid-Holland en kunt u bovendien op de dag zelf lekker genieten!

Gaat u op schoolreis naar Zuid-Holland? Dan zorgt Gebo Tours graag voor passend vervoer!

Erkent u de voordelen van reizen met Gebo Tours en denkt u dat wij u goed kunnen helpen wat betreft het vervoer van uw schoolreis naar Zuid-Holland? Twijfel dan niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan! Heeft u toch nog vragen over wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, zodat we u alles kunnen vertellen over onze diensten. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0529-481234, en daarnaast kunt u ons ook mailen via info@gebo.nl.

Keukenhof Zuid Holland