Schoolreizen

Schoolreis

Dit is met stip de beste dag van het schooljaar. Ieder kind kan zich de schoolreisjes nog herinneren. De voorpret, de spanning en de zenuwen. Naar een groot pretpark of leuke dierentuin, de hele dag was een groot feest. Tas vol met lekkere dingen en een goed gevulde broodtrommel mee en de reis kon beginnen. De schoolreis begon altijd met het zoeken van de beste plek in de bus. Het liefst zo ver mogelijk bij de juf of meester vandaan en naast je beste vriend of vriendin. Liedjes zingen, moppen vertellen, werkelijk alles kon in de bus. Nog voordat de buschauffeur het gaspedaal had ingetrapt zat de sfeer er al goed in, de reis kon beginnen!

Dierentuin, pretpark of kinderboerderij, Gebo Tours brengt u naar de allerleukste bestemmingen van Nederland. Kies voor de Efteling en waan je in een droomwereld of ga voor actie en doe mee met alle interactieve attracties en klim naar grote hoogten in het speelland van Beekse Bergen. Voor alle kinderen in elke leeftijdscategorie zijn er leuke schoolreizen te boeken in combinatie met een bus van Gebo Tours.

Vervoer

Gebo Tours heeft een zeer divers wagenpark om elk schoolreisje tot een succes te maken. Of het nu gaat om een kleine klas van jonge kinderen tot een grote groep uit groep 8, er is ruimte voor iedereen. Ook wanneer het gaat om een meerdaagse reis, bij Gebo Tours zit u altijd goed en heeft u ruime keus om een passend vervoersmiddel te huren.

Zijn er reizigers bij in een rolstoel dan adviseren wij u een rolstoeltouringcar te huren, deze zijn van alle gemakken voorzien. De chauffeur helpt de rolstoel gebonden reiziger veilig met de lift in de bus.

Wagenpark

Het wagenpark telt meer dan 80 eigen touringcars. De capaciteit van deze bussen varieert van 17 tot 92 comfortabele zitplaatsen. De 60 en 70- persoons bussen hebben een gemakkelijke in en uitstap mogelijkheid. De luxe dubbeldekkers hebben een capaciteit van 85 tot 92 personen. Deze is perfect voor een dagje uit met de klas!

Alle bussen zijn standaard uitgerust met airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Voor elke passagier dus een relaxte reiservaring.

Hé buschauffeur

Bij Gebo Tours werken meer dan 150 enthousiaste chauffeurs, variërend in de leeftijd van 25 tot 70 jaar. Allemaal beschikken ze over de juiste kwalificaties voor het beste vervoer. Er wordt altijd gekeken naar de samenstelling van de groep zodat er een match is tussen chauffeur en leerlingen. Waar je ook naartoe gaat, het is altijd gezellig in de bus!

Veiligheid voorop

Uiteraard zitten alle passagiers veilig en worden ze zonder problemen van A naar B gebracht. Elke bus en touringcar wordt bestuurd door ervaren en bekwame chauffeurs. De chauffeurs van Gebo Tours zijn gewend om lange afstanden door heel Europa te rijden. Jaarlijks volgen ze een training en blijven ze op de hoogte van alle wettelijke richtlijnen omtrent veiligheid en comfortabel personenvervoer. Ook doen de chauffeurs mee aan beroepsgeoriënteerde opleidingen van onze eigen Gebo Academy waarmee ze zijn getraind voor het bieden van de juiste hulpverlening tijdens calamiteiten.

Voordelig

Wanneer er een datum is gepland voor het schoolreisje zijn wij ruim op tijd op de afgesproken locatie. De bussen van Gebo Tours rijden door heel Nederland en staan weer voor u klaar voor de terugreis om iedereen weer veilig bij school af te zetten. De periode waarin het schoolreisje gepland is, is bepalend voor de prijs. Ook de afstand en de lengte van de reisdag spelen een rol in de totaalprijs. Uiteindelijk presenteren wij u altijd het meest voordelige tarief en bent u verzekerd van een betaalbaar dagje uit met de hele groep!

Blijvende herinnering

Voor ieder kind is het schoolreisje een blijvende herinnering. De reis ernaar toe speelt een belangrijke rol. Het is de missie van Gebo Tours om voor alle kinderen een gezellige busreis te organiseren met een onvergetelijke buschauffeur zodat het een positieve en blijvende herinnering wordt die ze niet gauw zullen vergeten!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – ZA: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen