Schoolreis dierentuin

Schoolreisje naar de dierentuin met Gebo Tours

Heeft u binnenkort een schoolreis naar de dierentuin in de agenda staan en zoekt u om die reden nog naar passend vervoer? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want met Gebo Tours heeft u een goede optie gevonden! Voor ieder kind is een schoolreisje naar de dierentuin een dag waar hij of zij vaak al lange tijd naar uitkijkt en het is dan ook fijn als het vervoer op zo’n dag ook goed geregeld is. Wij kunnen u daar als geen ander bij helpen en onze ervaren chauffeurs brengen u graag van A naar B en weer retour. Daar komt bij dat we u ook nog eens kunnen helpen met het organiseren van de schoolreis naar de dierentuin. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan direct contact met ons op of lees snel verder om te kijken wat u van ons kunt verwachten!

Van Artis tot Hoenderdaell

Een schoolreis naar Artis of een schoolreis naar Blijdorp? Wanneer u contact opneemt met Gebo Tours is alles bespreekbaar. Wij doen er alles aan om uw klas een zo fijn mogelijke ervaring wat betreft het vervoer te verzorgen en geen locatie is dan ook te gek voor ons. Als we het hebben over een schoolreisje naar de dierentuin zijn er overigens nog veel meer opties naast een schoolreis naar Artis of Blijdorp. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om met uw klas naar Dierenpark Amersfoort, Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna of Ouwehands Dierenpark in Rhenen te gaan? Ook andere dierenparken, zoals het Dolfinarium, Beekse Bergen of de Apenheul, zijn vanzelfsprekend mogelijk.

Onze touringcars zijn van alle gemakken voorzien

Wanneer u met uw klas op schoolreis naar de dierentuin gaat, is het natuurlijk fijn als de touringcar waarin uw klas wordt vervoerd enigszins comfortabel is. Daar kunt u bij de touringcars van Gebo Tours in ieder geval vanuit gaan. Onze bussen zijn voorzien van allerlei verschillende zaken: denk bijvoorbeeld aan een toilet en een koelkast, maar ook aan verstelbare stoelen, airconditioning en – niet te vergeten – een goede geluidsinstallatie. Wat verder goed is om te weten is dat de touringcars van Gebo Tours nauwlettend worden onderhouden en gecontroleerd. Op die manier voldoen onze bussen aan alle richtlijnen wat betreft de veiligheid van de passagiers.

 

Verder brengt een schoolreis naar de dierentuin met het vervoer voor Gebo Tours nog meer voordelen met zich mee. Zo bevat ons uitgebreide wagenpark bijvoorbeeld touringcars waar tot wel 92 personen in passen en daardoor is vrijwel geen gezelschap te groot! Verder kunnen we, zoals we eerder al aangaven, helpen met het organiseren van het schoolreisje naar de dierentuin. Wij boeken graag de tickets voor het dierenpark waar u met uw klas heen wilt en daarnaast kunnen we u ook aan eventuele arrangementen bij de verschillende gelegenheden helpen. Wilt u dat de kinderen onderweg iets te eten of te drinken krijgen? Geef het vooral bij ons aan en wij zorgen dat het wordt geregeld. Alles is bespreekbaar bij Gebo Tours en wij zijn pas tevreden met onze service wanneer u dat ook bent!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Vervoer voor schoolreis naar de dierentuin gezocht? Neem contact met ons op!

Erkent u de voordelen van reizen met Gebo Tours en denkt u dat wij uw ideale vervoerder zijn tijdens uw schoolreis naar de dierentuin? Schroom dan niet om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen, zodat we u op de hoogte kunnen stellen van wat wij voor u kunnen doen. Heeft u nog vragen over onze diensten of over onze touringcars? Neem gerust even contact met ons op, zodat we u alle informatie kunnen geven die u nodig heeft! U kunt gebruikmaken van ons contactformulier, maar het is ook mogelijk om even te bellen naar 0529-481234 of een mailtje te sturen naar info@gebo.nl.