Schoolreis excursie

Schoolreis excursie met vervoer van Gebo Tours

Lijkt het u een leuk idee om met schoolreisje op excursie te gaan met uw klas, maar is het momenteel nog lastig om hiervoor passend vervoer te regelen? Dan hebben wij van Gebo Tours de oplossing voor u! Wij beschikken namelijk over een uitgebreid wagenpark én ervaren chauffeurs en kunnen u en uw klas(sen) zodoende eenvoudig en veilig van A naar B (en weer retour) brengen, zodat u zich verder geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij vervoeren groepen door heel Nederland en het maakt dan dus ook niet uit of u met schoolreis op excursie naar Utrecht, Middelburg of Enschede wilt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, neem direct contact met ons op of lees snel verder!

De voordelen van excursie reizen met Gebo Tours

Kiest u tijdens uw schoolreisje op excursie voor het vervoer met Gebo Tours, dan kunt u er vanuit gaan dat de touringcar waarmee uw groep wordt vervoerd van alle gemakken is voorzien. Al onze touringcars beschikken over veel comfort, waarbij het goed is om te weten dat de meeste van onze wagens zijn uitgerust met airconditioning, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Tel daar de radio, de dvd-speler, een toilet, een koelkast en een koffie-unit bij op en u weet zeker dat het de kinderen onderweg naar hun schoolreis op excursie aan niets ontbreekt! In ons wagenpark staan liefst tachtig eigen bussen waar tot wel 92 mensen in passen, dus wij hebben praktisch voor iedere groep wel een geschikte touringcar.

 

Naast dat wij voor passend vervoer zorgen tijdens het schoolreisje op excursie, is er nog een voordeel gemoeid met het reizen met Gebo Tours. Wij nemen namelijk ook de organisatie van de excursie graag op ons, zodat u uw handen vrij heeft en zich zonder zorgen kunt voorbereiden op het voor de kinderen uitje van het jaar. U geeft van tevoren aan wat u geregeld wilt hebben en wij gaan vervolgens ons best doen om alles zo goed mogelijk te organiseren. Heeft u een bepaalde locatie waar u graag heen wilt tijdens de excursie? Geef het aan en wij gaan de tickets voor u regelen! Heeft uw klas tijdens de schoolreis excursie wellicht behoefte aan een hapje of een drankje tussendoor? Als u dat van tevoren even doorgeeft, dan kunnen we dat voor u bewerkstelligen! Niets is te gek en uiteraard wordt alles eerst even besproken voordat het daadwerkelijk wordt geregeld.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Met schoolreisje op excursie: wat is er mogelijk?

Voor alle excursie reizen bent u overigens bij ons aan het juiste adres en doordat wij groepen door heel Nederland vervoeren, weten wij inmiddels wel de leuke plekjes waar u moet zijn voor een schoolreis excursie. Voor alle kinderen in iedere leeftijdscategorie zijn er leuke excursie reizen te boeken met de hulp van Gebo Tours, waardoor het niet enkel educatief, maar ook aangenaam is voor de kinderen. Zoekt u bijvoorbeeld naar excursie reizen in de richting van Noord-Holland? Dan vervoeren we u graag naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Liever met schoolreisje op excursie naar Gelderland? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om naar het Vrijheidsmuseum in Groesbeek te gaan.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer plekken te bedenken die leuk zijn en waar de kinderen daarnaast ook nog iets van opsteken. Bij het Nationaal Militair Museum in Soest bijvoorbeeld, worden leerzame en persoonlijke verhalen afgewisseld met uitdagende speurtochten en bij de Natuurschool in Noordwijk en Lauwersoog beleeft uw klas een actieve én leerzame dag in de buitenlucht. Andere mogelijkheden voor excursie reizen met uw groep zijn plekken als de Broekerveiling in Broek op Langedijk, het Hof van Eckberge in Eibergen en museumpark Archeon in Alphen aan de Rijn.

Met schoolreisje op excursie? Neem contact op met Gebo Tours voor het vervoer!

Ziet u het wel zitten om met schoolreis op excursie te gaan en kan het vervoer van Gebo Tours daarbij voor u een uitkomst bieden? Goed om te horen! Wacht daarom ook niet langer en vraag direct vrijblijvend een offerte aan, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Heeft u vragen over Gebo Tours, over onze diensten of zijn er andere dingen waar u informatie over wilt hebben? Dan bent u vanzelfsprekend altijd vrij om even contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder!