Schoolreis pretpark

Schoolreis naar het pretpark met Gebo Tours

De schoolreis is vaak één van de dingen waar de leerlingen op de basisschool het hele jaar naar uitkijken. Want of je nu op schoolreis gaat naar het pretpark, de dierentuin of naar een grote speeltuin; de kinderen zullen zich samen met hun vrienden opperbest vermaken. Het enige waar u zich vervolgens nog druk over hoeft te maken, is de vraag hoe de kinderen van A naar B en uiteraard weer terug kunnen komen. Omdat het erg lastig is om ouders te vragen om met een auto vol kinderen op een doordeweekse dag naar de schoolreis in het pretpark (en weer terug) te rijden, hebben wij van Gebo Tours de oplossing. Want zoekt u passend vervoer om met de hele klas op schoolreis naar het pretpark te gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Groepen tot wel 92 personen

Gebo Tours beschikt niet alleen over ervaren chauffeurs die al jarenlang kinderen voor hun schoolreisje naar het pretpark vervoeren; wij hebben ook nog eens een uitgebreid wagenpark waar voor ieder gezelschap wel een passende touringcar aanwezig is. We kunnen tot wel 92 personen naar de schoolreis in het pretpark vervoeren en dus kunnen er waar nodig zelfs drie klassen tegelijk mee! Ook voor kleinere groepen hebben wij vanzelfsprekend plek en zelfs wanneer u op zoek bent naar een busje voor negen personen dan kunnen wij u daaraan helpen. Zijn er kinderen uit uw klas wellicht slecht ter been? Ook daar hebben wij van Gebo Tours aan gedacht en om die reden staat er tevens een rolstoeltouringcar in ons wagenpark.

Overigens is ook de binnenkant van onze touringcars van alle gemakken voorzien. De kinderen kunnen tijdens hun schoolreisje naar het pretpark genieten van veel comfort in de touringcars, doordat veel van onze touringcars zijn voorzien van radio en dvd-speler. Maar dat is lang niet alles. Zo bieden wij verder airco, koelkast, toilet en een koffie-unit in onze touringcars en zijn deze daarnaast nog uitgerust met onder andere dubbele beglazing, voetsteunen en verstelbare rugleuningen. Op die manier blijft reizen met Gebo Tours voor iedereen een fijne ervaring en zullen zowel de kinderen als de begeleiding tijdens de rit naar jullie favoriete pretpark niets tekort komen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Van Walibi tot Hellendoorn: alles is mogelijk

Als u met uw klas op schoolreis naar een pretpark wilt, dan heeft u veel verschillende opties om uit te kiezen. In Nederland zijn namelijk relatief veel pretparken en dus is er voor vrijwel iedereen wel een passend park uit te zoeken. Van de Efteling in Kaatsheuvel tot Drievliet in Den Haag en van Duinrell in Wassenaar tot Walibi in Biddinghuizen; er is van alles mogelijk en uiteraard kunnen wij uw klas overal heen vervoeren voor de schoolreis naar het pretpark. Naast de voorbeelden die we hierboven al noemden zijn er vanzelfsprekend nog meer pretparken waar u uit kunt kiezen. In de bossen van Hellendoorn is Avonturenpark Hellendoorn te vinden en in de gemeente Hellendoorn kunt u met uw klas terecht bij Attractiepark Slagharen.

Gebo Tours helpt u met de organisatie

Goed om te weten is dat u er niet alleen voor staat wanneer u besluit om een schoolreisje naar een pretpark te organiseren. Eén van de voordelen van reizen met Gebo Tours is dat we u ook graag helpen met het organiseren van de reis. We kunnen bijvoorbeeld de tickets boeken voor het pretpark waar u met uw klas heen wilt gaan en daarnaast kunnen we voor de nodige arrangementen zorgen wanneer dat gewenst wordt. Uiteraard gebeurt dit allemaal in samenspraak met u en zodoende kunt u het dan ook van tevoren aangeven als u wensen heeft. Een hapje of wat drinken voor de kinderen tijdens de schoolreis? Of heeft u liever dat de hele klas wordt voorzien van een appel of een banaan? Geef het tijdig aan en wij zorgen ervoor dat het allemaal wordt geregeld!

De reis naar het pretpark toe is geen zorg meer voor u

Denkt u dat Gebo Tours u goed van dienst kan zijn wat betreft het vervoer en de bijbehorende organisatie wanneer u met uw klas op schoolreisje naar het pretpark gaat? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vragen over onze diensten of over onze touringcars? Neem dan gerust contact met ons op of vraag gratis onze brochures aan!