Schoolreis Drievliet

Met de bus naar Drievliet

Heeft u in gedachten om een schoolreis naar Drievliet te boeken? En bent u daarom nog op zoek naar een vervoerder die voor een bus naar Drievliet voor uw klas kan zorgen? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want die heeft u met Gebo Tours gevonden! Wij zijn specialist als het gaat om het verzorgen van schoolreizen en daarbij kunt u erop rekenen dat wij niet alleen voor het vervoer, maar ook voor de organisatie van de schoolreis naar Drievliet zorgen. Zo staan we u graag bij met het regelen van de entreetickets en het verzorgen van een eventuele lunch of iets anders lekkers. Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft een Drievliet schoolreis met de hulp van Gebo Tours? Neem gerust eens contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Schoolreis naar Drievliet: vermaak voor iedereen!

Familiepark Drievliet is gelegen in Den Haag en staat bekend als één van de leukste attractieparken van ons land. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens de schoolreis naar Drievliet en dat komt doordat er hier van alles te beleven is. Er zijn veel attracties, waardoor er voor iedereen wel een aantal attracties zijn die hij of zij leuk vindt. De échte durfallen vermaken zich bij de Formule X, de Goldcurse of de Dynamite Express of maken juist een vrije val in de Chute, terwijl de kinderen die iets minder avontuurlijk zijn kunnen genieten van bijvoorbeeld de Superglijbaan, de Theeleut of hun weg naar de uitgang kunnen vinden in het Doolhof. Even toe aan iets anders dan een attractie? Dan kunnen de kinderen de diverse shows eens bijwonen of wellicht iets eten bij de verschillende horecagelegenheden.

Reuzenrad

Ontvang een vrijblijvende offerte

Iedereen zit comfortabel in de bussen van Gebo Tours

Met de bus naar Drievliet; voor sommige kinderen kan het nog wat spannend zijn, terwijl het voor andere kinderen juist het uitje van het jaar is. Onze ervaren chauffeurs proberen het in ieder geval voor een ieder gezellig te maken en het feit dat al onze bussen – in ons uitgebreide wagenpark staan zo’n tachtig eigen touringcars – voorzien zijn van veel comfort, helpt uiteraard ook mee. Zo beschikken vrijwel al onze bussen over airco, dubbele beglazing, voetsteunen, verstelbare rugleuningen, radio, koelkast en een koffie-unit. Bang dat niet iedereen in de bus past? Dat hoeft niet, want wij hebben touringcars met plek voor tot wel 92 personen! Voor iedere groep hebben wij dus wel een geschikte bus in ons park staan en zodoende is het geen probleem om ook uw klas te vervoeren richting de schoolreis naar Drievliet!

Met de bus naar Drievliet? Vraag snel een offerte aan!

Ziet u het ook wel zitten om op schoolreis naar Drievliet te gaan? En denkt u dat Gebo Tours de ideale partner is voor de Drievliet schoolreis? Vraag dan nog liever vandaag dan morgen een offerte bij ons aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Uiteraard kunt u ook altijd eerst nog even contact met ons opnemen voordat u een offerte aanvraagt. Wij zijn zowel per mail (info@gebotours.nl) als telefonisch (0529-481234) en helpen u graag verder. Hopelijk komen we met elkaar in contact en kunnen we samen zorgen voor een fijne schoolreis naar Drievliet!

Draaimolen