Schoolreis Duinrell

Schoolreisje naar Duinrell met Gebo Tours

Kinderen de schooldag van het jaar bezorgen, dragen wij met Gebo Tours graag aan bij. Een schoolreis naar Duinrell is hier een uitstekend voorbeeld van. Wenst u veilig en professioneel vervoer naar Duinrell en weer terug naar school? Gebo Tours beschikt over allerlei touringcars die u naar uw schoolreisje naar Duinrell (en uiteraard weer retour) kunnen brengen. Bovendien zorgen we niet enkel voor het Duinrell vervoer, maar kunnen we u ook nog eens ondersteunen bij de organisatie van de schoolreis naar Duinrell. Meer weten over wat Gebo Tours voor u kan betekenen? Vraag dan onze brochure aan, neem snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter hoe we elkaar kunnen helpen!

Wat te doen tijdens een schoolreisje naar Duinrell?

Weet u nog niet precies wat een schoolreis naar Duinrell inhoudt? Dan leggen we u graag eerst even uit wat Duinrell precies is. Duinrell is een pretpark in Wassenaar – nabij Den Haag – dat meer dan een miljoen bezoekers per jaar trekt. Er is van alles te beleven als u naar Duinrell gaat met school en de kinderen hoeven zich er dan ook geen moment te vervelen. Zo zijn er bijvoorbeeld liefst 41 attracties te vinden in het attractiepark, zoals de Splash, de Kikkerachtbaan en botsautootjes. Daarnaast is er ook een groot zwemparadijs aanwezig, wat Het Tikibad heet. Dit indrukwekkende zwemparadijs ligt in het midden van het park en bestaat uit onder meer bubbelbaden, een golfslagbad en liefst zestien (!) glijbanen, terwijl we het dan nog niet eens hebben gehad over de populaire Lazy River. Goed om te weten is overigens wel dat u apart dient te betalen bij een bezoek aan het Tikibad.

Duinrell attractie

Ontvang een vrijblijvende offerte

Duinrell zweefmolen

Geschikte touringcars voor ieder gezelschap

Bent u bang dat u niet met de hele klas – of twee – in de bus past? Dat hoeft niet, want met ons uitgebreide wagenpark hebben wij voor iedere groep wel een geschikte touringcar beschikbaar. Gebo Tours heeft ruim tachtig eigen touringcars tot beschikking, waarbij onze bussen plek hebben voor tot wel 92 personen. Variërend van minivans tot fraaie dubbeldekkers is er voor iedere groep wel een touringcar die goed past. Overigens is er ook over het comfort binnenin de touringcars niet te klagen. Vrijwel iedere touringcar van Gebo Tours is van de nodige comfort voorzien, om ervoor te zorgen dat zowel de heen- als de terugreis een fijne ervaring is. Zo beschikken veel van onze bussen niet alleen over zaken als airco, verstelbare rugleuning, voetsteunen en dubbele beglazing, maar is een koelkast, een radio, een toilet en een koffie-unit ook veelal inbegrepen.

Zoals we al eerder vermeldden ondersteunen we u bovendien graag bij de organisatie van de schoolreis naar Duinrell. Dit kan op allerlei verschillende manieren: zo regelen we bijvoorbeeld graag de entreetickets voor het park en kunnen we daarnaast zorgen voor wat eten en drinken tijdens het schoolreisje naar Duinrell. Dit kan los of in de vorm van een arrangement. Wanneer u voorafgaand aan de reis uw wensen en behoeften met ons deelt, kunnen wij dit voor u realiseren tijdens de schoolreis naar Duinrell. Zo hoeft u zich zelf nergens zorgen over te maken en kunt u dus met plezier uitkijken naar het uitje dat gepland staat!

Naar Duinrell met vervoer van Gebo Tours? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Dus gaat u op schoolreis naar Duinrell en wilt u die dag qua Duinrell vervoer gebruikmaken van de diensten van Gebo Tours? Goede keuze! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem vandaag nog contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar via ons mailadres info@gebo.nl en ons telefoonnummer 0529-481234 en onze specialisten zijn u graag van dienst wat betreft het geven van alle nodige informatie!