Schoolreis Efteling

Schoolreisje naar de Efteling met Gebo Tours

Heeft u met uw klas een schoolreis naar de Efteling in het vooruitzicht, maar bent u daarvoor nog druk op zoek naar vervoer? Dan kunnen wij van Gebo Tours u daarvoor een ideale oplossing bieden! Bij Gebo Tours bent u namelijk niet alleen op de goede plek voor Efteling vervoer; we nemen u ook nog eens de organisatie uit handen. Zo regelen we bijvoorbeeld de entreetickets voor uw groepsreis naar de Efteling met school en kunnen we ook nog verschillende andere arrangementen voor u bijboeken. Denk dan bijvoorbeeld aan wat lekkers voor de kinderen tussendoor, zoals een broodje, wat drinken of een ijsje. Meer weten over een schoolreis naar de Efteling met Gebo Tours? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, neem direct contact op met onze specialisten of vraag onze brochure aan!

Naar de Efteling met school zorgt voor onbeperkt vermaak

De Efteling: heel veel mensen zullen er in hun jongere jaren ongetwijfeld zijn geweest. Voor schoolreis is de Efteling dan ook bij uitstek een goede locatie om eens heen te gaan. Dit park in Kaatsheuvel verveelt nooit en de kinderen zullen zich tijdens een schoolreisje naar de Efteling geen moment vervelen. Het is een themapark voor alle leeftijden, dat bol staat van allerlei dingen waarmee de kinderen zich tijdens de schoolreis opperbest zullen vermaken. Denk bijvoorbeeld aan attracties als de Fata Morgana, de Python en de Vliegende Hollander, maar ook aan diverse speeltuinen en verschillende (water)shows. En dan hebben we het nog niet eens over het welbekende sprookjesbos gehad!

Er is dus van alles te zien en te beleven tijdens uw schoolreisje naar de Efteling. Vanzelfsprekend moet er tussendoor ook wat gegeten en gedronken worden en daar zijn verschillende opties voor. U kunt ervoor kiezen om wat te kopen bij één van de eettentjes, maar dat wordt met een hele klas vol kinderen wellicht wat onoverzichtelijk. Het is ook een optie om ons het eten te laten regelen. Als we dit van tevoren even goed door bespreken, zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat dit goed komt. Een andere mogelijkheid is ook nog om een eigen lunch mee te nemen en deze te nuttigen op de Gondoletta. Op deze sfeervolle bootjes kunnen u en de kinderen lekker rustig op het water genieten van de lunch en zo het park ook vanaf het water leren kennen.

Efteling achtbaan

Ontvang een vrijblijvende offerte

Meer dan tachtig eigen touringcars

Als wij van Gebo Tours uw Efteling vervoer mogen verzorgen, dan proberen wij dit uiteraard zo goed mogelijk te doen. Zo hebben wij de beschikking over ervaren chauffeurs, worden onze touringcars zo nu en dan gecheckt om zo de veiligheid te kunnen waarborgen én zijn vrijwel al onze touringcars standaard voorzien van het nodige comfort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan airco, dubbele beglazing, verstelbare rugleuning en voetsteunen, maar ook aan een toilet, een koelkast, radio en een koffie-unit. Alles om de reis maar zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn ook om te weten is dat wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, waarin voor vrijwel iedere groep een geschikte touringcar staat. Ons wagenpark is uitgerust met meer dan tachtig eigen bussen, van luxe dubbeldekkers tot minivans.

Op zoek naar Efteling vervoer? Neem contact op met Gebo Tours!

Wilt u tijdens uw schoolreis naar de Efteling gebruikmaken van de diensten van Gebo Tours, zodat we u veilig en verantwoord van A naar B kunnen brengen en weer terug? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heeft u eerst nog vragen voordat u een offerte besluit aan te vragen? Geen probleem, neem contact op met onze specialisten en we vertellen u graag over wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn zowel per mail (info@gebo.nl) als per telefoon (0529-481234) bereikbaar. Een andere mogelijkheid is om gratis een brochure bij ons aan te vragen.

 

Kniesoor babbelende boom