Schoolreis Hellendoorn

Schoolreisje naar Hellendoorn met Gebo Tours

Lijkt het u leuk om eens met uw klas op schoolreisje naar Hellendoorn te gaan, maar wordt u in deze situatie verhinderd omdat u geen passend bus vervoer naar Hellendoorn kunt vinden? Dan is dat probleem nu verholpen, want bij Gebo Tours zit u goed! Wij kunnen teren op jarenlange ervaring als het gaat om busvervoer voor schoolreizen en weten als geen ander dat dit één van de leukste dagen van het schooljaar is voor de leerlingen. Om die reden zijn wij altijd in om u en uw klas heen en weer te vervoeren van en naar het attractiepark Hellendoorn schoolreisje en helpen we u daarnaast ook nog eens met het organiseren van de reis. Meer weten over bus vervoer naar Hellendoorn met Gebo Tours? Neem even contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Hellendoorn schoolreisje, al jaren populair bij leerlingen

Besluit u om naar Hellendoorn te gaan met schoolreisje, dan kunnen we u vertellen dat er van alles te doen is in dit attractiepark in het gelijknamige dorp, gelegen in Overijssel. Met de vele attracties die aanwezig zijn in het park hoeven alle leerlingen, zowel jong als oud, zich geen moment te vervelen. De echte avonturiers kunnen zich uitleven in de achtbaan Balagos, de Wild Waterval of het Drakennest, terwijl er uiteraard ook attracties zijn die wat minder spanning met zich meebrengen. Denk dan bijvoorbeeld aan de Draaimolen, het Avonturenrad of de Dombomolen. Tel daar de verschillende eetgelegenheden, het waterpark Aquaventura Slidepark en de vele andere attracties bij op en we weten zeker dat de kinderen een schoolreisje naar Hellendoorn beleven die ze niet meer zullen vergeten!

Hellendoorn attractiepark

Ontvang een vrijblijvende offerte

Hellendoorn bovenaf

Van alle gemakken voorzien

Bang dat niet alle kinderen in de touringcar passen? Dat hoeft niet! Gebo Tours beschikt over een uitgebreid wagenpark, waar wij meer dan tachtig eigen bussen hebben staan. Hierdoor is er voor iedere groep – hoe groot ook – wel een geschikte touringcar aanwezig. Onze grootste touringcars kunnen tot wel 92 personen vervoeren en dus kunnen wij zelfs twee of misschien wel drie klassen vervoeren. Ook over het comfort in de bussen is niet te klagen, gezien het feit dat vrijwel al onze touringcars van alle gemakken voorzien zijn. Zo beschikt het overgrote deel van onze touringcars over een koelkast, een toilet en airconditioning, terwijl ook dubbele beglazing, voetsteunen en verstelbare rugleuningen niet mogen ontbreken. De keuze is reuze als het om touringcars van Gebo Tours gaat en ook dat is weer een reden om voor ons te kiezen voor uw schoolreisje naar Hellendoorn.

Een andere reden om voor Gebo Tours te kiezen, die we net al even opnoemden, is het feit dat we helpen met het organiseren van uw attractiepark Hellendoorn schoolreisje. Wanneer u de organisatie aan ons uit handen geeft, zorgen wij bijvoorbeeld dat de entreetickets worden geboekt en dat het de kinderen tijdens de reis aan niets ontbreekt. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen dat de leerlingen een broodje of wat te drinken krijgt onderweg of dat er op de terugreis ergens een patatje kan worden gegeten. Van tevoren zullen we uw wensen en behoeften bespreken, waarna we alles tot in de puntjes voor u proberen te regelen. Zo kunt u met een goed gevoel uitkijken naar het schoolreisje naar Hellendoorn en hoeft u zich niet druk te maken over wat er bij komt kijken.

Vervoer naar Hellendoorn? 

Dus gaat u op schoolreisje naar Hellendoorn en denkt u dat wij u goed kunnen helpen bij uw bus vervoer richting Hellendoorn? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Uiteraard kunt u ook even contact met ons opnemen als u nog vragen heeft over onze diensten. Wij zijn zowel per mail (info@gebo.nl) als telefonisch (0529-481234) bereikbaar en we staan u graag te woord om even te sparren over de mogelijkheden. Een schoolreisje naar Hellendoorn was nog nooit zo makkelijk!