Schoolreis Slagharen

Met de bus naar Slagharen met Gebo Tours

Slagharen, al sinds jaar en dag één van de meest bekende attractieparken van Nederland en om die reden dan ook een populaire locatie als het om schoolreisjes gaat. Er is van alles te beleven in het park, waar de kinderen zich dan ook geen moment zullen vervelen. Echter moet er ook vervoer worden geregeld wanneer u besluit om op schoolreisje naar Slagharen te gaan. Daarvoor bent u bij Gebo Tours dan ook aan het juiste adres! Wij beschikken over ervaren chauffeurs en een uitgebreid wagenpark, waar we voor iedere groep een geschikte touringcar hebben staan. Wilt u graag met de bus naar Slagharen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft Slagharen vervoer van Gebo Tours? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Meer dan 35 attracties

Zoals gezegd is Slagharen een attractiepark in het gelijknamige gebied, gelegen in Overijssel, dat bij veel mensen bekend en geliefd is. Het is dan ook niet gek dat veel klassen naar Slagharen op schoolreisje gaan. Met meer dan 35 attracties is er voor alle kinderen genoeg te doen, of ze nu van spannende of juist wat rustigere attracties houden. Zo zijn er bijvoorbeeld met de Gold Rush en de Mine Train twee spectaculaire achtbanen, maar kunnen de kinderen ook kiezen voor wat minder intense attracties als de Magic Bikes, de Ripsaw Falls of The Eagle. Tel daar attracties als The Pirate en Free Fall bij op en u zult merken dat de kinderen de dag van hun leven hebben tijdens het Slagharen schoolreisje. Daarnaast is er van alles te beleven tijdens de verschillende (theater)shows en biedt Slagharen ook de mogelijkheid om te zwemmen in het Waterpark Aqua Mexicana. Wie wil dat nou niet?

Attractie Slagharen

Ontvang een vrijblijvende offerte

Slagharen schoolreisje

Geschikte touringcars voor elk gezelschap

Alle reden dus om eens op schoolreisje naar Slagharen te gaan, maar er moet dan vanzelfsprekend wel passend vervoer worden geregeld. Gebo Tours brengt uw leerlingen graag van A naar B en weer retour en heeft voldoende ervaring als het gaat om een Slagharen schoolreisje. Met ons uitgebreide wagenpark met daarin meer dan tachtig eigen bussen hebben we voor iedere groep een geschikte touringcar op voorraad en dat tot wel meer dan 92 personen! Iedere touringcar is voorzien van alle nodige comfort en een busreis was voor de kinderen dan ook nog nooit zo relaxed. Zo zijn alle bussen voorzien van gemakken als een toilet, een koelkast, een radio en een dvd-speler en beschikken vrijwel al onze touringcars bovendien over verstelbare rugleuningen, voetsteunen, dubbele beglazing en airconditioning.

Een ander voordeel is dat Gebo Tours tijdens uw schoolreisje naar Slagharen niet alleen zorgt voor het vervoer; we helpen u daarnaast graag bij de organisatie van uw reis. Naast Slagharen vervoer regelen we dan bijvoorbeeld de entreetickets voor uw schoolreisje naar Slagharen en bovendien kunnen we voor arrangementen zorgen, waarbij u kunt denken aan een hapje en een drankje of wellicht een ijsje voor de kids tijdens de schoolreis. Alles wat u wenst is van tevoren bespreekbaar, waarbij wij er alles aan zullen doen om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens de reis. Zo kunt u optimaal genieten tijdens de Slagharen schoolreis en hoeft u zichzelf vrijwel niet te ontfermen over de organisatie van het uitje.

Vervoer naar Slagharen? 

Erkent u de voordelen van een schoolreisje naar Slagharen met Gebo Tours en gaat u graag met ons in zee? Tof! Vraag in dat geval zo snel mogelijk een offerte bij ons aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Eerst nog wat vragen voor de specialisten van Gebo Tours voordat u een offerte aanvraagt? Dan kunt u uiteraard gerust even contact met ons opnemen. Dit kan zowel per mail (info@gebo.nl) alsook telefonisch (0529-481234). Een andere mogelijkheid is om een geheel vrijblijvend onze brochure even goed door te lezen.