Schoolreisje Toverland

Schoolreisje naar Toverland met Gebo Tours

Bent u van plan om binnenkort op schoolreisje naar Toverland te gaan, maar bent u nog op zoek naar vervoer om de leerlingen van A naar B en weer terug te brengen? Dan hebben wij van Gebo Tours de oplossing voor u! Gebo Tours is al jarenlang de ideale partner als het gaat om vervoer voor school- en andere groepsreizen en wij draaien ons hand dan ook niet om vervoer naar Toverland voor uw schoolreis te verzorgen. Met ons uitgebreide wagenpark, waarin wij meer dan tachtig eigen touringcars hebben staan, is er voor iedere klas wel een geschikte bus te vinden. Wilt u ook met de bus naar Toverland en denkt u dat wij u daar goed mee kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Beleef betoverende momenten met de hele klas

Wanneer u besluit om naar Toverland als schoolreisje te gaan, weet u zeker dat de leerlingen zich de hele dag opperbest zullen vermaken. In dit attractiepark in Sevenum krijgen de kinderen constant te maken met betoverende momenten. Toverland bestaat uit zes magische werelden, zoals Avalon, Port Laguna en het Land van Toos, waarin van alles te doen is. Zo staan er verschillende spannende attracties als de Fénix en de Pixarus en bovendien kan men lekker even afkoelen in de waterattractie Expedition Zork of één van de waterspeeltuinen. Heeft u kinderen in de klas die het liever wat rustiger aan doen? Dan kunnen zij de uitgang zoeken in het mooie Dwaalhof, zich uitleven in Fort Boreas of hun eigen vrachtwagen besturen in de Truukjes. Kortom: er is voor iedereen genoeg leuks te beleven tijdens het schoolreisje naar Toverland.

Achtbaan Fenix Toverland

Ontvang een vrijblijvende offerte

Toverland van bovenaf

Voor ieder gezelschap de geschikte touringcars

Overigens kunnen wij bij Gebo Tours niet enkel vervoer naar Toverland regelen voor één klas; ook meerdere klassen tegelijk zouden het schoolreisje naar Toverland kunnen maken. In ons wagenpark hebben wij namelijk touringcars waar tot wel 92 personen in kunnen worden vervoerd. Uiteraard worden onze bussen met regelmaat gecheckt waardoor deze aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen en daarnaast is er ook over het comfort in de bussen niet te klagen. Zo beschikken vrijwel al onze touringcars over airconditioning, verstelbare rugleuningen, voetsteunen en dubbele beglazing en zijn ook een toilet, een koelkast, een koffie-unit en een radio veelal inbegrepen. De bussen zijn dus van alle gemakken voorzien en dat maakt reizen met Gebo Tours alleen nog maar aantrekkelijker!

Een ander voordeel aan reizen met Gebo Tours is dat wij niet alleen het vervoer naar Toverland, maar ook nog eens de organisatie van het uitje op ons kunnen en willen nemen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u met veel zin toeleven naar het schoolreisje richting Toverland met de hele klas. Wat wij dan zoal voor u kunnen realiseren? Veel! Van tevoren bespreken wij uw wensen en behoeften wat betreft de Toverland schoolreis, waarna we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boeken van de entreetickets voor uw schoolreisje naar Toverland, het regelen van arrangementen waardoor de kinderen eventueel – in de bus of op het park – iets te eten en te drinken krijgen of wellicht een ijsje of iets anders lekkers op de terugweg. Er is veel mogelijk, dus neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vervoer naar Toverland nodig? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Gebo Tours!

Denkt u dat Gebo Tours uw ideale partner is wanneer u met de bus naar Toverland wilt afreizen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, zodat we op korte termijn kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen doen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Lees gerust onze brochure eens door of neem vrijblijvend contact met ons op. Per mail zijn wij bereikbaar via info@gebo.nl en uiteraard bent u altijd vrij om ons even te bellen om in contact te komen met onze specialisten via het telefoonnummer 0529-481234.